Small preview image

Apple har farit fram som en stormvind på mobiltelefonsmarknaden med sin smartphoneserie iPhone. Den nuvarande modellen och tredje generationen lanserades i mitten av förra året och nu har det börjat viskas om att fjärde generationen är på jäsning. Tidsskriften The Korean Times hävdar i veckan att Apple nu har planer på en lansering under april månad vilket skulle vara en motsägelse till de senaste ryktena som talat om en lansering i maj.



Även om inga uppgifter är bekräftade och ska tas med en nypa salt så har iPhone 3GS tappat lite mot konkurrenterna de senaste månaderna där speciellt Android-marknaden njuter av nya supertelefoner (bokstavligt talat) mer eller mindre varje månad.


Ryktena säger inte allt för mycket om telefonens specifikationer men det som ligger på bordet sägs vara en OLED-display. utbytbart batteri och stöd för video chat.


Uppgifterna sägs komma från telefonoperatören KT, ett företag en koreansk Apple-ansvarig bekräftat man varit i samtal med. Dock inte om vilket ämne.



iPhone 3GS


Vi tar även för givet att Apples fjärde generations iPhone kommer med en ny hårdvaruplattform med snabbare processor och grafikkrets, men exakt hur mycket snabbare lär vi få se inom en ganska snar framtid.


Källa: Mac Observer

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments