alt

NVIDIA kommer som bekant göra ett stort uttalande under eftermiddagen, närmare bestämt klockan 18.00 svensk tid. Tillverkaren själv har inte avslöjat några detaljer alls kring vad som komma skall, men NordicHardware har nu nåtts av uppgifter att det “större tillkännagivande” NVIDIA planerar är en satsning på communityn. Våra källor hävdar att tillkännagivandet “typ kommer att omfatta Fermi” men kunde tyvärr inte ge några mer detaljer.

Utan att dra några större växlar på detta verkar det som att NVIDIA har någon plan för communityn med sin GeForce-serie, där ju GeForce Fermi kommer att ingå. Om detta betyder att vi inte kommer få några mer smaskiga detaljer om NVIDIAs nya arkitektur eller den kommande GeForce GTX 4xx-serien förtäljer inte historien. Uttalandet ska vara riktat mot konsumenter främst och vad det verkar kommer inte heller media få någon information innan avslöjandet senare idag.

Rykten säger att masstillverkningen nu dragit igång av NVIDIAs GeForce GTX 4xx-serie men ska vi tro de senaste uppgifterna ser vi ut att få vänta ytterligare på ny konkret information om de nya korten och Fermi. Men efter kl 18.00 idag kommer vi veta mer exakt vad det handlar om, vad det verkar ska vi inte låta förhoppningarna rusa iväg allt för mycket.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments