Small preview image

Minnestillverkaren OCZ har de senaste åren blivit allt mer profilerade som en SSD-tillverkare och som en av de första företag som verkligen satsade på den nya lagringstekniken har man fortsatt att ligga i framkant vad gäller utvecklingen av produkter. Under CeBIT passade man på att visa upp sina kommande SSD-serier där vi bland annat fick se marknadens första SandForce-utrustade solid-state-enhet, Vertex Limited Edition.



Vertex LE har som bekant redan dykt upp i Svenska butiker och den första sändningen ska gått ut till kunder denna vecka. OCZ kommer endast att tillverka 5000 exemplar av Vertex LE och i samtal med företagets nordiske säljchef fick vi reda på att ungefär 200-300 av dessa kommer att skeppas till Sverige. Så först till kvarn gäller.




I kölvattnet av Vertex LE kommer nästa generation av SSD-enheter från OCZ i form av nya toppmodellen Vertex 2 Pro samt Agility 2, även dessa med SandForce SSD-processorer under skalet. Den senare kommer med ett något lägre pris men fortfarande riktigt imponerande specifikationer som man hoppas ska locka en bredare publik till tillverkarens prestandasegment.




Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments