Small preview image


Av de hundratals bärbara datorer som gick att hitta på CeBIT-mässan stod ASUS för merparten av modellerna. Tillverkaren hade otaliga modeller på plats och i denna djungel av bärbara datorer kunde vi lyckas plocka ut några extra intressanta nytillskott. Ett av dessa var ASUS U30JC som kan utrustas med processorer från Intels nya Core i3, Core i5 eller Core i7 serier.



Trots dessa kraftfulla processorer lovar tillverkaren en batteritid på upp till 6-8 timmar med hjälp av Intel Turbo Boost och NVIDIA Optimus, tekniker som ger prestanda när den behövs och annars drar ner strömförbrukningen på lägsta möjliga nivå vid batteridrift.



Med en stilren aluminiumkostym är ASUS U30JC en riktigt trevlig bekantskap som kan utrustas med två olika tangentbordssatser, optisk enhet samt kommer med en integrerad GeForce G310 grafikkrets och LED-bakbelyst 13,3-tums skärm. Det enda negativa vi kan komma på är att vikten på 2kg är något högre än hos andra modeller i den ultratunna klassen, men då är också kvalitetskänslan betydligt högre.




Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments