Small preview image

Chassitillverkaren Antec brukar inte missa chansen att visa upp sina nya produkter och CeBIT 2010 var inget undantag. Förutom ett par nya datorchassi samt sin kritikerrosade nätaggregatsserie TruePower passade man även på att förhandsvisa en ny produktsatsning, Hüler-serien av processorkylare. Kylarna som fanns placerade utom räckhåll i Antecs glasmonter var ej produktionsfärdiga testexemplar men redan i slutet av månaden kan vi få se de nya kylarna på marknaden.



Antec verkar sikta högt redan från start och betecknar sin trio av kylare som högprestandamodeller. Kühler Box är toppmodellen som med dubbla flänsrader och en inklämd 120mm fläkt väger hela 1,2kg. Något som indikerar en seriös konstruktion som med åtta koppar heatpipes och dimensioner på 148mm (H) x 122mm (B) x 120mm (D) ska kyla även de tyngsta processormodeller.



Antec Kühler Box


Mellanmodellen heter Antec Kühler Flow och använder sig av sju kopparheatpipes med en ensam flänsmodul och en 120mm fläkt. Vikten är stadiga 0.7kg och måtten är 122mm (H) x 157mm (B) x 108mm (D).



Antec Kühler Flow


Antec Kühler Shelf har samma grunddesign som Flow, fast med en horisontalt placerad flänsmodell och en ovanpåliggande 120mm fläkt. Vikten är densama och kylaren mäter 127mm (H) x 124mm (B) x 120mm (D).



Antec Kühler Shelf


Alla tre modellerna kommer med stöd för Intel och AMDs senaste processorplattformar och temperaturstyrda PWM-fläktar. Monteringskitet ska vara riktigt smidigt och fläktarna fästs enkelt med gummistroppar i kylarna.


Hur kylarna står sig mot konkurrenterna hoppas vi kunna undersöka närmare när de första testexemplaren dyker upp under slutet av månaden.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments