Small preview image

KeySonic är ett välbekant namn på tangentbordsmarknaden och under CeBIT passade man på att visa upp en del nya produkter. Förutom sina nyligen lanserade gamingtangentbord fick vi även nys om ett nytt minitangentbord för HTPC-marknaden. KeySonic KSK-3201 RF är ett trådlöst tangentbord som med en ytterst slimmad design och stilrent utseende ska kunna passa in i en proper vardagsrumsmiljö.



Tangentbordet som helt väntat saknar en nummersats är riktigt litet, även om vi saknar mått ser man på våra bilder att det i jämförelse med en Google Nexus One smartphone inte gör mycket väsen av sig.



Tangentbordets grå aluminiumlook är riktigt stilig och det förproduktionsexemplar vi fick händerna på kändes både stabilt och högkvalitativt. Uppe till höger sitter en 7mm styrkula och uppe i vänster hörn hittar vi “musknapparna” vilket betyder att vi här kan styra hela datorn utan problem.


KeySonic KSK-3201 RF skeppas med en USB-baserad RF-receiver och kommer med fullstort tangentbord och 12 stycken multifunktionsknappat som kan användas för mediastyrning och det enda vi saknar i dagsläget är uppgifter för pris och tillgänglighet, något vi kommer återkomma med.





Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments