Small preview image

SuperSpeed USB 3.0 gränssnittet gör det teoretiskt möjligt att nå överföringshastigheter som är 10 gånger högre än de vi mäktar med över USB 2.0 gränssnittet. Även om den verkliga prestandaökningen inte är lika häftig finns det stora skillnader och Transcend har nu parat det snabbare gränssnittet med en extra stryktålig hårddisk i ett slimmat externt format.



Transcend StoreJet 25D3 USB 3.0 använder sig av en vanlig mekanisk 2,5-tums hårddisk men ska kunna nå överföringshastigheter på 90MB/s samt komma med en avancerad antistöt-teknik som ska göra lagringsenheten extra stryktålig.


Transcend har även utrustat enheten med en flerfärgs aktivitetsdiod. LED-dioden på enheten lyser i orange när man kopplar in sig över en USB 2.0 anslutning, men skiftar till blått sken när man använder det snabbare USB 3.0 gränssnittet.



Hårrdisken kommer även med strömsparfunktion och en 256-bit AES krypteringsteknik. StoreJet 25D3 har en lagringskapacitet på mellan 250GB upp till 640GB och ska finnas i butiker inom kort.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments