Small preview image

Dells UltraSharp-serie har fått tillökning i form av två nya ISP-baserade LCD-bildskärmar. Dell UltraSharp U2211H är en 21,5-tums modell som likt sin storebror Dell UltraSharp U2311H på 23-tum bjuder på full HD-upplösning. Bildskärmarna har en responstid på 8ms men deras styrka ligger just i dess IPS-panel som med korrekt färgåtergivning och vida betraktningsvinklar är populära bland proffesionella användare.



Dell specificerar kontrastförhållandet till 1 000:1 men med dynamisk teknik går det att nå det tiofaldiga, 10 000:1. Båda modellerna kommer med en integrerad USB-hubb med fyra portar och inkopplingen sker genom DVI eller DisplayPort.


Bildskärmarna stödjer även olika visningsalternativ med lutnings-, vridnings- och svängningsfunktioner. Samt är certifierade för EnergyStar 5.0 med en typisk strömförbrukning på 22W resp. 33W.



Priserna på de nya bildskärmarna ligger på motsvarande 3 000 kronor inklusive moms för Dell UltraSharp U2311H, medan lillebror Dell UltraSharp U2211H kommer kosta runt 2 800 kronor inklusive moms.


Idag finns inte skärmarna att hitta på Dells Svenska sajt, men vi väntar oss att de ska dyka upp inom en ganska snar framtid.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments