Vi har bytt upp oss lite i forumsväg och det kan kännas lite rörigt till en början med alla nya funktioner. Det kan till och med vara lite svårt att hitta en del funktioner eftersom de nu finns på andra ställen än man är van vid. Till exempel finns numera PM-funktionen i menyn som kommer upp när man klickar på en användaresnamn, tillsammans med andra funktioner kopplade till andra användare.

Forumet erbjuder många nya funktioner som vi givetvis vill att ni ska använda om ni har nytta av dem. Till exempel har ni alla ett eget galleri numera.  Ni hittar det under Nätverk > Mina Album. Där kan ni skapa Privata eller Offentliga album, som ni sedan kan använda för att posta i forumet, skapa annonser eller bara visa upp era projekt. 

minaalbum

Om ni vill ha aviseringar från forumet ska ni helt enkelt gå till Inställningar > Mitt konto > Generella inställningar (Eller Forumåtgärder > Generella inställningar).

prenum

I det stora hela rekommenderar vi er att kolla igenom alla inställningar som finns. Det går att göra forumet väldigt personligt och få det att fungera högst individuellt om man ger det lite tid. Ni kan skapa nätverk av kontakter, prenumerationer på forumsdelar, göra noteringar i kalendern för att hålla reda på händelser inom den närmsta framtiden och mycket mer.

Vi hoppas ni ska bli bekväma med det nya forumet.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments