Hem Blogg

Demokratihack: Cyberbrottslingar kan avgöra presidentval

0
Sponsrat – Denna artikel presenteras av ESET
Flera resultat av demokratiska val har ifrågasatts efter möjlig manipulering av cyberbrottslingar. Har den ständiga teknologiska utvecklingen lett till att demokrati som vi känner den idag inte längre går att lita på?

NordicHardware storsatsar på community och sociala medier – Välkomna!

0
Community

Ha kul med teknik! Målsättningen när vi på NordicHardware bjuder in till en nysatsning kring vår community är lika enkel som glasklar.

HIGHEND 2024 – Testar DYRASTE förstärkaren, träffar Dan D´Agostino!

0

Krell Master Reference Amplifier var det ballaste som fanns back in the day. 1000 watt i 8 ohm som dubblade ner till 16 000 watt i 0,5 Ohm. Ren klass A, för en herrejösses massa pengar. Idag heter motsvarigheten Dan D´Agostino Relentless, vi tittar på mässans dyraste förstärkare och träffar legendaren Dan D´Agostino

Cooler Masters sämsta lansering någonsin?

0
Cooler Master CryoFuze 5

Precis allting har tydligen någon form av artificiell intelligens i sig idag. Cooler Master bevisar detta med sin nya kylpasta som även den använder termen av någon anledning.

MSI Claw spöar ROG Ally efter BIOS uppdatering

0
MSI Claw

MSI ser ut att ha gett sig in på svartmagi och lyckas trolla fram upp till 30 procent högre prestanda från sin handhållna enhet MSI Claw i en rad populära spel.

HIGHEND 2024 – Wilson Audio Chronosonic XVX: Högtalare för 4,6 miljoner kronor

0
Wilson Audio Chronosonic XVX

När vi pratar superlativ så blir det knappt mycket värre än högtalare från Wilson Audio, kablar från Nordost och förstärkare från D’Agostino. 9 000 000 plus kostar denna riggen och det lät fantastiskt. Då var det inte ens Wilsons största högtalare.

Värmebölja i Sverige, Noctua Home erbjuder lösning

0
Noctua Home

Noctua med sina fläktar och processorkylare än kända för att hålla hårdvara sval. Nu lanserar företaget produktserien “Noctua Home” som även ska svalka de som sitter vid datorerna under orimligt varma sommardagar.

TCL slår rekord – visar 4K-skärm på 1 000 Hz

0
TCL 1000 Hz

Under de senaste åren har vi sett en slags kapprustning när det kommer till uppdateringsfrekvenser. I dagsläget är det Asus som håller rekordet för den snabbaste bildskärmen på konsumentmarknaden. TLC har dock visat upp en prototyp som nästan dubblerar den uppdateringsfrekvens Asus stoltserar med.

Handhållen Playstation-enhet som kan driva PS4-spel på väg

0
PSP Playstation

Ännu en gång kommer en ny rapport som menar att Sony arbetar på en uppföljare till PSP och PS Vita. Detta sägs bli en handhållen Playstation-enhet med tillräckligt mycket kraft för att lokalt kunna spela Playstation 4-spel.

GTA VI-lanseringen bekräftas ske hösten 2025

0
GTA 6 GTA VI

GTA VI har fått sitt lanseringsfönster ändrat från “någon gång under 2025” till hösten 2025. Detta kommer direkt från Rockstar Games ägare Take-Two som bekräftar lanseringsfönstret i sin senaste kvartalsrapport.

M4 iPad Pro går av på mitten i tålighetstest

0
M4 iPad Pro

I sedvanlig ordning tar Youtube-kanalen JerryRigEverything och testar den fysiska hållbarheten hos ny teknik. Denna gång är det Apples nya M4 iPad Pro som klarar sig fint genom visar delar av tortyren men faller platt under andra.

High End 2024 – Audiovector Ri11? Uppgradera ditt 2,5M flaggskepp

0
Audiovector Ri11

När jag frågade representanten i Audiovectors lyssningsrum hur det såg ut för flaggskepps- högtalaren R11 Arreté, om R11 MKII är top of the line just nu och vi fick svaret att R11 har slutat tillverkas och då kommer den naturliga följdfrågan, när kommer det en uppföljare?

Nyheter