AMDs kampanj “Never Settle” har hittills varit begränsad till diskreta grafikkort i HD 7800 och HD 7900-serien. Den har dock visat sig effektiv, och AMD expanderar nu kampanjen genom att skicka med stadssimulatorn Sim City med sina APUer ur A8 och A10-serien.

Som del av “Never Settle”-kampanjen kommer alla APUer ur A8 och A10-serien sålda efter den 18 april levereras med en Sim City-nyckel. Denna kan sedan användas i Origin för att ladda ner en kopia av spelet. Den här inkarnationen av kampanjen är främst riktad mot casual-spelare. Detta ringas in i valet av speltitel, då grafikkorten ur HD 7800 och HD 7900-serien levereras med något tyngre titlar som Bioshock Infinite, Devil May Cry, Crysis 3, Far Cry 3, Tomb Raider och Sleeping Dogs.

Man vill framhäva AMDs APUer som en attraktiv plattform för kostnadseffektiva speldatorer, och man jämför främst med Intels Ivy Bridge-processorer och dess integrerade grafik och med Nvidias integrerade lösningar. I skrivande stund kostar en processor ur dessa serier under tusenlappen, och att inkludera ett spel av Sim Citys prisklass ger mervärdet en rejäl skjuts.

amd_apu_never_settle_1

Inga andra titlar har utannonserats för kampanjen, men det vore rimligt att anta att Sim City i sinom tid antingen kommer bytas ut eller kompletteras med andra titlar.

Källa: Hardwareluxx


Subscribe
Notifiera vid
3 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
infexis
infexis
11 Årtal sedan

diskreta grafikkort i HD7800 och HD 7900-serien? Vet ni ens vad diskreta grafikkort är för något?

Anton Karmehed
Admin
11 Årtal sedan

[quote name=”infexis”]diskreta grafikkort i HD7800 och HD 7900-serien? Vet ni ens vad diskreta grafikkort är för något?[/quote]
Ja det har flera betydelser infexis, bland annat följande;
“något som inte hänger samman med något annat, som existerar för sig självt”.
Då det är ett separat kort och inte en krets/logik integrerad i en annan komponent.

infexis
infexis
11 Årtal sedan

[quote name=”Anton Karmehed”][quote name=”infexis”]diskreta grafikkort i HD7800 och HD 7900-serien? Vet ni ens vad diskreta grafikkort är för något?[/quote]
Ja det har flera betydelser infexis, bland annat följande;
“något som inte hänger samman med något annat, som existerar för sig självt”.
Då det är ett separat kort och inte en krets/logik integrerad i en annan komponent.[/quote]
Mitt fel, jag berom ursäkt..missförstog sammanhanget.