Antec tar nästa steg i breddningen av sitt produktsortiment och ger sig in in på ljudområdet  med sitt underliggande varumäre Sound Science där man försöker ta bitar av multimediakakan. Man visade upp sina alster på Computex förra veckan och även om produkterna fortfarande är under utvärderingsstadiet så blir vi nyfikna på vad Antec kan erbjuda. 

Tech Report testade under Computex första produkten som består av två aluminiumbaserade diskanter och en subwoofer. Resultatet menar man är relativt bra även om man kunde höra viss distortion på något av de ljudklipp man hade att tillgå.

Målgruppen för produkten är en yngre publik som studenter och användningsområdet är spel, musik och film på PCn. 200-250 USD räknar man med att paketet kommer att landa på vilken kan tyckas vara ganska högt om man är student men man menar att man inte ryggar tillbaka för dyra uppgraderingar inom grafik så det borde finnas möjlighet att få bra omsättning även inom ljudutrustning hos målgruppen.

antec diskant

Källa: Tech Report

Subscribe
Notifiera vid
6 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
14 Årtal sedan

Fula och ser plastiga ut (trots det är aluminium). 😮

Anton Karmehed
Admin
14 Årtal sedan

Ja den estetiska designen har de väl inte lyckats lysande med, känns som man satsat på funktion (litenhet) före design och de ser ju inte ut att kosta över 2000 spänn. Men ljudet är ju det viktiga, har sett många väääldigt konstiga högtalare genom åren som låtit bra. 🙂

14 Årtal sedan

Annars gör BOSE fina små högtalare, men jag saknar en uppföljare av Logitechs Z-5500 serie (som ska vara bra på allt förutom mellanregistret).