Denna veckan firar vi Micke som står för en lysande nyhetsbevakning med nu totalt över 2000 publicerade artiklar på NordicHardware. Vi ser fram emot ytterligare 2000 artiklar med fingret på teknikpulsen.

Mikael Schwartz började på NH för 3,5 år sen. Då skrev han korta inlägg om roliga videos på Speltuben, en samling artiklar om roliga videos här på sajten. Hans första inlägg är inte mer än tre meningar långt men visar hur otur man kan ha i spelet World of Tanks. Tre månader senare började Micke hjälpa till med nyheter och bjöd bland annat på en nyhet om GTX 1080 Founders Edition i maj 2016. Ytterligare tre månader senare blev han en viktig del av det dagliga nyhetsarbetet på NH. Tre år senare är han inte bara viktig utan den just nu flitigaste skribenten på sajten med en heltidstjänst för att hålla dig som läsare uppdatera med de senaste nyheterna från dator- och spelvärlden.

Nyheter och djupa artiklar

”Grattis Svarten”

Under åren har Micke utvecklats otroligt mycket som skribent. Från att ha skrivit korta artiklar på ett par meningar, skriver han i dag nyhetsartiklar om en stor bredd ämnen men även mer djupdykande artiklar som förklarar komplexa fenomen på ett sätt som är enkelt att förstå för alla.

Nu firar vi Mickes 2000:e artikel som publicerades tidigare denna veckan. Vi firar med en tårta men också med ett stort grattis från hela redaktionen och förhoppningsvis också från er läsare.

/Joel Oscarsson, chefredaktör NordicHardware.se

3
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Martin LindgrenMikael SchwartzBewise Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Bewise
Medlem
Bewise

Grattis!

Mikael Schwartz
Admin

Tack så mycket! Hoppas att vi får se jubileum för 3000 inom en inte allt för lång tid 🙂

Martin Lindgren
Gäst
Martin Lindgren

Grattis i efterskott (och tack för en bit av tårtan) (: