Låt oss gå igenom hur du flyttar Netflix-profiler till egna konton utan att förlora saker som inställningar, visningshistorik och anpassade undertexter.

Netflix har tröttnat på att användare från olika hushåll delar på ett och samma konto. Detta efter att plattformens antal nyskapade konto har börjat sakta ner under de senaste åren. Netflix erbjuder som tur är ett verktyg som låter dig flytta profiler på ditt konton till nya, egna konton. Detta utan att bli av med saker som gillade titlar, profilens ”Titta senare”-samling eller anpassade undertextformat.

Ge profiler egna konton

Processen är faktiskt mycket smidigare än man kan tro. För att flytta en profil på ditt Netflix-konto till sitt eget konto klickar du helt enkelt på din profilbild när du är inloggad på plattformen med den profil som ska flyttas till ett nytt konto. Sedan trycker du på ”För över profil” och processen sätter igång.

Sedan är det dags att ange en ny mejladress och ett nytt lösenord som ska användas för profilen som nu växer upp och blir ett eget konto. När du angett en ny mejladress och ett lösenord är får du välja mellan de olika abonnemang Netflix erbjuder.

Efter detta är det inte svårare än vilket annat internetbaserat kortköp som helst. Du fyller i kortuppgifterna för det bankkonton som ska stå för betalningen av abonnemanget. Sedan är det bara att verifiera köpet mot din bank och allt är redo så fort köpet gått igenom.

Skulle du behöva avbryta profilflytten mitt i processen efter att du angett en ny mejladress och lösenord kan du logga in på plattformen via en webbläsare vid ett senare tillfälle och fortsätta flytten. En kopia av profilen som flyttas kommer även sparas på det ursprungliga kontot. Profilen kan dock raderas från det ursprungliga kontot om så önskas.

Vilka Netflix-profiler kan flyttas?

Trots att det är väldigt enkelt att ge en profil ett eget konto är det inte alla profiler som kan flyttas. Profiler som är skyddade med en PIN-kod går inte att flytta förrän kodlåset tas bort från profilen. Det är inte heller möjligt att föra över barnprofiler till egna konton. Profilöverföringar kan inte heller ske mellan olika existerande konton. Ska en profil flyttas måste detta ske till ett helt nytt konto.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid