I veckans avsnitt av TechBubbel pratar vi om att EU-rätten att bli glömd försöker sprida sig till hela världen men kan stoppas snart ändå. Vi har testat Sonys galet dyra brusreducerande Bluetooth-hörlurar och kan man verkligen upphovsrättsskydda en dans?

Det började lite extra spännande med ett inbrott kvällen innan podden där tjuvarna fick tag på vår podd-dator. Under podden får vi dessutom ett oväntat besök. Sen fortsätter dock allt som planerat och Joel och Anton dyker ner i frågan om rätten att bli glömd och om EU borde ha rätt att använda Google-censur för att bestämma över hel världens information på Internet och mycket mer.

Spela TechBubbel #010 – Google-censur och Fortnite-danser

Veckans ämnen

00:04:10 – Right to be forgotten
00:39:04 – Test av Sony WH-1000XM3
01:01:35 – Fortnite-danser skapar stämning
01:20:26 – Veckans Facepalm
01:22:35 – Veckans bubbel

Vi vill höra från dig! Har du frågor, förslag på ämnen eller bara vill säga något, skicka ett mail till techbubbel@surfa.se.

Missade du förra avsnittet? Lyssna på det här!

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Morkul Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Morkul
Medlem
Morkul

Angående Right to be forgotten och GDPR. Ja jag har rätt att kontakta företaget och få bort information ifrån till exempel en hemsida men då Google cachar precis allt så även om någon lyckas få bort informationen på original siten så kommer det upp i när man söker på google. Sedan missade ni en punkt angående att vara fälld för ett eventuellt brott är att man kan vara oskyldigt dömd. Tidningarna skriver filt om personen som dömdes för 4 mord men inte när man senare blir frikänd. En frikänd person har rätt att gå till Aftonbladet och få artiklarna borttagna… Läs hela »