Test: Corsair Lapdog – För seriös för soffspelaren

Corsair är nästan för seriösa med sin vardagsrumsgaming

0

Corsair Lapdog ger dig helt andra förutsättningar för att lira PC-spel i soffan eller fotöljen i vardagsrummet. Knähunden är dock en rejäl pjäs både fysiskt och kostnadsmässigt.

Corsair är inte den första tillverkare att försöka lösa problemet med att spela PC-spel i vardagsrummet eller andra platser där det saknas en traditionell skrivbordsyta. För den som alltid lirar med en handkontroll är detta givetvis inget problem men de inbitna PC-spelare som föredrar handkontroll före mus och tangentbord går troligtvis att räkna på en hand.

Att spela med en mus och ett tangentbord utan en plan yta att lägga dem på är dock en smärre ångestladdad upplevelse och Corsair gör med Lapdog ett försök att lösa problemet.

Ett skrivbord för ditt knä

Lapdog kan jämföras med ett portabelt skrivbord som du lägger i knät och där ett fast tangentbord samt en dedikerad yta för din mus gör det möjligt att lira med mus och tangentbord även när du småpöser i soffan därhemma.

Corsair Lapdog i sin rätta miljö – framför din TV.

Corsair är inte först med att leverera en lösning för detta problem men det är en av de första namnkunniga tillverkarna som ger sig an problemet och man gör det genom att kombinera flera produkter snarare än att bygga en ny produkt från grunden.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid