Det är just vad Viewsonic VP201B är om vi får tro killarna på GamePC. Deras jakt på en LCD-monitor i stort format för gaming verkar nu gett utdelning. I deras senaste monitorrecension är det Viewsonics senaste skapelse VP201B som sitter på testbänken. Med en 20″ monitoryta och 16ms pixel uppdateringsfrekvens ser specifikationerna minst sagt lovande ut.
Till skillnad mot många andra verkar dock Viewsonic VP201B kunna stå för sina specifikationer och verkar överlag vara en riktigt bra monitor.
På GamePC prisar man dess kapacitet vid gaming och andra “snabba” applikationer där ghosting och oskärpa annars gärna blir ett problem med LCD-tekniken.
Om vi ska ta GamePC på orden är detta en av de bästa monitorer på marknaden idag då den i övrigt inte lämnar mycket att önska heller, snygg och minimalistisk design, 1600×1200 nativeupplösning, pivot-funktion, ypperlig display, ja det mesta verkar vara guld och gröna skogar.


“Nevertheless, for a 4:3 aspect ratio-based LCD screen, the Viewsonic VP201B is (dare I sound like a fanboy) utterly flawless. We love the screen and have absolutely no qualms recommending it.”


Vi kan ju dock passa på att nämna priset som landar på runt 11000 kr i Sverige vilket tyvärr förpassar denna monitor till de flestas drömmar.


Läs hela recensionen på GamePC.com.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments