Den första trailern för Call of Duty – WWII har nu släppts. Med det kommande spelet går serien tillbaka till sina rötter och tar spelaren till andra världskriget.

Call of Duty överger futuristiska slagfält och går tillbaka till sina rötter med det kommande spelet. Det nya spelet får namnet “WWII” och tar spelaren till 1944 och en av de mörkaste tiderna i människans historia.

I denna första trailer för spelet får vi se landstigningen vid Normandie. Enligt utvecklarna är det där som spelets kampanj har sin början. Spelarna kommer att axla rollen som en ung soldat som aldrig sett någon “riktig action” innan dess att han blir skickad för att slåss vid Normandie.

Spelet kommer att utspela sig mellan 1944 och 1945. Spelarna kommer att få slå sin väg genom flertalet platser i Europa under andra världskriget.

Sledgehammer Games som utvecklar spelet har även avslöjat att Call of Dutys ikoniska zombie-läge kommer att finnas i det kommande spelet. Även flerspelarläge där axelmakterna och de allierade styrkorna slåss mot varandra kommer att finnas.

Call of Duty – WWII lanseras sent 2017

Nya Call of Duty kommer att lanseras den 3 november 2017. För den som förbokar spelet så kommer en stängd beta att finnas tillgänglig att spela senare i år.

Call of Duty – WWII kommer att släppas till PC, Xbox One samt Playstation 4.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments