Den galna uppfinnaren Colin Furze blev tillfrågad av en av sina tittare om han inte kunde göra matlagning roligare, och han lyckades.. på ett ungefär.

Vem har inte känt sig uttråkad medans man väntar på att mikrovågsugnen ska blir färdig med vad man nu bestämt sig för att tillaga? Uppfinnaren Colin Furze har nu byggt in en spelkonsol i en mikrovågsugn och visat att man aldrig behöver vara uttråkad under tiden man väntar på att pirogerna ska bli klara.

Furze berättar hur han fått bygga en extra lucka till mikrovågsugnen som sitter på den befintliga då den första prototypen av hans mikrovågsugn lyckades döda den skärm som han först stoppade i då det inte fanns något skydd mellan skärmen och själva mikrovågsugnen.

Hans slutgiltiga produkt fungerar dock som en dröm. Med ett par extra kontakter på mikrovågsugnens framsida som mer eller mindre ser ut att kunna ha varit där från början så kan Colin koppla in till exempel ett Playstation och spela medans han lagar mat. Dock i videon så är det någon billig konsol som hans medarbetare beställde hem via internet.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments