Steams sommarrea är något av en högtid för den som letar efter sjyssta priser på spel, program eller ibland även hårdvara. Nu sägs datum och tider för reans start och slut ha läckt ut.

Valve håller liv i traditionerna och speltjänsten Steams stora sommarrea är inte långt borta. De exakta datumen för årets rea har inte officiellt avslöjats ännu, dock hävdar “Steam Database” via Twitter att man fått reda på när rean går av stapeln.

Steam Database är inte en del av Valve, därför bör informationen tas med en nypa salt.

Den 21 juni är det då dags att få plånboken att gråta. Exakt vilka spel eller mjukvaruprogram som kommer att finnas till rabatterat pris under rean är fortfarande oklart.

Vanligtvis brukar det röra sig om ett stort antal speltitlar med nedsatt pris. Detta beror förstås på vilka spelutvecklare och publicister som deltar i evenemanget.

Enligt hemsidan Eteknix kommer sommarrean att pågå fram till den 5 juli om informationen från Steam Database stämmer. Eteknix hävdar även att den exakta tidpunkten för reans start är klockan 18:55 den 21 juni. Den exakta tiden för reans slut sägs även vara klockan 19:05 den 5 juli.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments