146″ stor pixelvägg när Samsung visar upp MicroLED och The Wall

1

Samsung bevisar vad de kan göra med sin MicroLED-teknik med den gigantiska TV-apparaten The Wall. 146 tum av ögongodis kommer till marknaden redan i år.

Under årets CES-mässa märks det tydligt att samtliga stora TV-tillverkare har satsat hårt på 2018 och nyheterna avlöser varandra. Samsung slår bokstavligen talat på stort genom att visa upp hur långt de kommit med tekniken MicroLED.

Ett passande namn för 146-tums pixelfest

Det är trångt inne hos Samsung på mässan och vi får armbåga oss fram för att på nära håll ta del av deras mest intressanta TV, The Wall. The Wall bygger helt och hållet på Samsungs nya MicroLED-teknik. Magin bakom den gigantiska och krispiga bilden är MicroLED-teknikens hårstråtunna halvledare.

Samsung säger sig ta det bästa från OLED-tekniken med pixlar som är sin egen ljuskälla, utan nackdelar som snabbare slitage och svårskalad ljusstyrka som är förknippat med de organiska pixlar som OLED bygger på.

En fängslande bildupplevelse i storskaligt format

Det är något speciellt som händer när man ställer sig framför Samsungs senaste innovation. Kombinationen av storleken och den skarpa bilden och dess kontrastförhållande ger en fängslande känsla. Det blir onekligen ett spännande TV-år i år då Samsung berättar att The Wall kommer att nå marknaden redan under 2018.

När vi frågar Samsung om priset på den här gigantiska uppfinningen så får vi inga konkreta svar. Det enda vi kan säga med säkerhet är att den kommer att kosta väldigt, väldigt mycket pengar.Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
1 Comment
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
MrMasj
MrMasj
6 Årtal sedan

Jag misstänker att ni missade SONY CLEDIS i fjol som också är en MicroLED TV/Skärm
https://www.youtube.com/watch?v=CN-d1mhIqAY