Epic Games kommer under slutet av året erbjuda användare av företagets spelplattform Epic Games Store en uppsättning gratis speltitlar som kommer att kunna klickas hem och behållas för alltid.

December månad är en tid då reor inom alla möjliga marknader drar igång. Marknaden för speltitlar är inte ett undantag och Epic Games kommer hålla en rea på sin plattform Epic Games Store från och med den 19 december.

I samband med den kommande rean som blir aktiv från 19 december till 1 januari har Epic Games även bekräftat att företaget under tolv dagar kommer att ge bort en rad speltitlar helt gratis. Exakt vilka speltitlar det rör sig om har dock inte bekräftats.

Denna vecka ger Epic Games bort speltitlarna The Escapists och The Wolf Among Us utan kostnad. Ovanstående video ger även en försmak på vilka exklusiva speltitlar plattformen kommer att innehålla under nästa år. Dessa inkluderar titlar som Predator: Hunting Grounds och Godfall.

Hur pass hårt företaget kommer att gå in på dessa gratisspel är som tidigare nämnt något som återstår att se. Tidigare har välkända och ibland relativt nya speltitlar getts bort utan kostnad under en vecka. Värt att ha i åtanke är däremot att plattformen kommer att hålla en rea under samma tid som denna uppsättning gratisspel ska ges bort. Något som kan indikera att det kommer röra sig om annat än AAA-spel då sådana titlar mycket väl kan komma att bli reans dragplåster. Hur som helst är det fler gratisspel än vanligt som blir tillgängliga för plattformens användare.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments