Epic Games har en överraskning på väg för användarna av företagets plattform Epic Games Store i form av ett “mystiskt spel” som kommer att bli tillgängligt att klicka hem utan kostnad under en vecka med start på torsdag vecka 20.

Epic Games Store kommer att hålla i sin tradition att ge bort minst ett gratisspel varje vecka till sina användare. Dessa går att spara hem till sitt spelbibliotek och behålla för alltid utan att någon plånbok behöver öppnas.

Denna vecka ger plattformen bort spelet “Death Coming”, ett isometrisk, icke-linjärt puzzel/äventyrsspel. Målet här är att spelaren axlar rollen som döden och ska, enligt utvecklarnas beskrivning “skörda mänskliga själar i Final Destination-stil”. Allt medans karaktärer kända som “Agents of Light” försöker stoppa spelaren till varje pris.

 

Vanligtvis brukar Epic Games Store gå ut med vilka gratisspel som komma skall minst en vecka i förväg. Inför nästa vecka har man dock ändrat lite på traditionen. Plattformens hemsida listar inte mycket mer än ett “mystiskt spel” som kommer att vara gratis att klicka hem nästa vecka.

Förra gången Epic Games gav bort ett mystiskt spel visade det sig vara hela Batman Arkham-trilogin tillsammans med flertalet Lego Batman-spel. Huruvida vad som är på lur inför nästa vecka kommer att vara i samma nivå sett till mängd och status (AAA-spel) återstår att se.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments