Äntligen får vi se lite Mass Effect – Andromeda gameplay! Bioware kommer ut svingande med actionfylld video i vacker 4K-upplösning.

Under 2016 års The Game Awards så passade Bioware på att visa upp en ny video från kommande Mass Effect – Andromeda. Spelet som skulle ha lanserats nu i december 2016 har blivit uppskjutet till våren 2017 på grund av att utvecklarna vill polera sin produkt.

Mass Effect – Andromeda gameplay är något som många har väntat på länge. Den första trilogin i spelserien blev kritikerrosad och älskar av många. Så utvecklarna har en stor press på sig att få allting rätt nu när man väljer att i princip börja om med något helt nytt i samma universum.

mass-effect-andromeda-gameplay

Mass Effect – Andromeda gameplay visar hur det ser ut flera hundra år efter originaltrilogin

Andromeda utspelar sig, som förväntat, i galaxen Andromeda. Mänskligheten har bestämt sig för att försöka hitta en ny plats att kalla hem. Det är där spelaren kommer in i bilden. Man kommer att axla rollen som en pionjär kallar “The Pathfinder”. En människa ivägskickad till Andromedagalaxen för att hitta en ny boplats för mänskligheten.

Din resa till den nya galaxen har tagit flera hundra år. Vilket gör händelserna i den första trilogin mer eller mindre helt obetydliga. Vi spelar inte längre rollen som Commander Shepard. Garrus, Liara och resten av den älskade karaktärsuppsättningen är förmodligen antingen döda eller ljusår bort. Bioware har dock lovat att ett par av de raser som vi blev bekanta med i originalspelen kommer att finnas med i det kommande spelet. En liten tröst för konservativa spelare.

Mass Effect – Andromeda lanseras under våren 2017. Rykten har spekulerat om ett möjligt lanseringsdatum den 21:a mars. Men varken EA eller Bioware har bekräftat detta.
Andromeda lanseras till Playstation 4, Xbox One och PC.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments