July 27, 2002
Inspiration ifrån första dejttråden.
Lägg recept på något ni tycker om, om det är extra nyttigt eller extra lätt, något bra för er 😉
Min fina nyttiga makrill
100g pasta okokt vikt
Makrillfilé i tomatsås en burk, 80 gram
1 tsk senap
1 msk keso naturell
Cayenne peppar
Koka pastan.
Medans så blandar du pepparen med makrillen, mosa runt lite. Sen i med pastan när den e klar, i med keso o senap, blanda runt, o njut!
Ubernyttig snabbfrukost
Lätt kesella 250 gram
4 korkar fun light, jordgubb funkar bra
Blanda runt! Ät!! Blir en krämig yoghurt som är nyttig som tusan, kesellan innehåller 32 g protein, 8.8 g kolhydrat och 2.5 g fett.
Tacogratängen inte så nyttig kanske
500g köttfärs
tacomix
tacosås 1 stor burk
3 dl gräddfil
nachochips
cheddarost, 200-250 gram
Stekt färsen o blanda i tacomixen, lägg det sedan i en ungsform, lägg först ner hälften, sen hälften av tacosåsen, sen över med massa chips, massa ost på chipsen, sen ett lager till med samma. In i ugnen på 200 grader runt 20-30 min.
Servera med tomater, rödlök och gräddfil, MUMMA!
January 14, 2004
Den här tråden innehåller några roliga recept
https://www.nordichardware.se/.....ght=kokbok
June 28, 2001
Callister, jag gillar det faktum att det är så mkt protein i kesellan men jag är osäker på smaken, har inte ätit det på många år.
Har du några fler smarriga recept som innehåller mkt kött istället ?
Edit, mer kesella tips : http://www.kolozzeum.com/koloz.....-7627.html
Första träffen på google med "kesellan" why am i not suprised.
August 21, 2001
Tag en st oxfilé. Bryn den hastigt i panna.
Gnid sen in den i vitlök, salt och grovmalen svartpeppar.
Tag ett gäng bakpotatis, baka dem.
Dela dem sen på hälfen, gröp ur dem försiktigt.
Blanda ihop potatisen med vällagrad ost, vitlök, salt, peppar, smör och en klick cremé fraich. Smeta tillbaka dem i skalen igen.
Peta in oxfilén i ugnen och baka den tills den är ca 45 grader i mitten.
tror det är något sådant..
Sätt då in potatisen i ugnen.
När oxfilén är 60 grader i mitten tar du ut den, och rullar in den i folie. Låt den vila i några minuter.
Någonstanns där emellan gör du en Balsamvinägersås.
Sjukt god.
Det finns mer detaljerade recept på http://www.matguiden.se
Följ bara recepten till punkt och pricka, så lovar jag dig att du får en smakupplevelse som är bortom denna värld.
2 Guest(s)