July 27, 2002
Kamelryttarn wrote: Valhrona och Michel Cluizel. Lindt kan va gott oxå ibland men Valhrona och Cluizel spelar i en högre division. Det ni har nämt hittils kan under inga som helst omständigheter ens kallas för choklad.
Visste att du åtminstonde åt något med stil, med tanke på att du röker cigarr och dricker konjak så är det ganska självklart
November 21, 2002
January 28, 2003
ManicBlue wrote: [quote=daboo]Absolut snäckchokladen (från schweiz?) I de blåvita kartongerna!!
*dreggla*
Ja den är fin, men tror att de är Belgiskt faktiskt.
Guillian!!
är ni helt obildade eller 😉
det är dom som gör de legendariska "Belgiska Sjöfrukter"
oslagbart goda.. men det ska va originalet!! annars måste man skölja ner det med mjölk 😀
men annars så går chokladen i JamJam's "lösgodis" för 20-25kr hektot inte av för hackor heller!!!
särskilt de pralinerna med vit choklad och pistagenougat eller vad det är
MUMMA!!
BTW; Vit choklad är inte choklad i rätt bemärkelse, görs HELT annorlunda än vanlig choklad, inte cacaobönor i det överhuvudtaget.. bara fetter å tillsatser 😉
ful-choklad eller nåt
September 23, 2002
MrWeizel wrote: [quote=ManicBlue][quote=daboo]Absolut snäckchokladen (från schweiz?) I de blåvita kartongerna!!
*dreggla*
Ja den är fin, men tror att de är Belgiskt faktiskt.
BTW; Vit choklad är inte choklad i rätt bemärkelse, görs HELT annorlunda än vanlig choklad, inte cacaobönor i det överhuvudtaget.. bara fetter å tillsatser 😉
ful-choklad eller nåt
Helt riktigt, dyngmassa.
January 28, 2003
NH|Falcon wrote: [quote=MrWeizel][quote=ManicBlue][quote=daboo]Absolut snäckchokladen (från schweiz?) I de blåvita kartongerna!!
*dreggla*
Ja den är fin, men tror att de är Belgiskt faktiskt.
BTW; Vit choklad är inte choklad i rätt bemärkelse, görs HELT annorlunda än vanlig choklad, inte cacaobönor i det överhuvudtaget.. bara fetter å tillsatser 😉
ful-choklad eller nåt
Helt riktigt, dyngmassa.
jo, men ack så god dyngmassa 8)
särskilt om man tar massor av det över färska frukter och sen in i ugnen en 10 minuter :D/
September 23, 2002
Twinsen wrote: Något som inte är gott är choklad med onödig mängd kakao i, smakade en bit av 85 %-ig choklad, inget jag kommer ge pengar till mer.
Till en fin konjak, t.ex Grönstedts Extra, är den typen av choklad bara helt gudomlig!
4 Guest(s)