March 11, 2003
Iskallt renat brännvin!
Det bästa på sillbordet, ingen tvekan. Brödsnapsarna kanske funkar till jul eller kräftor, men till sillabiten och nypotatisen skall det vara Renat.
Att ställa sig i baren och shotta har man ju slutat med. Blev alltid så nitad, och fick bakfylleångest.....;)
June 23, 2002
Dehman wrote: Hrmm, när jag var i Bulgarien beställde jag lakris-shot (Turkisk-peppar här i Sverige som är väldigt god) men istället fick jag någon annanas-shot. Den var väldigt god. Drack den resten av tiden där. 😛
Turkisk-peppar är ju så jävla vidrig.
Ush shotta den förrut hos en polare på en förfest, var riktigt vidrigt men kunde ju inte tacka nej.
Gratis är gott på ett eller annat sätt iaf. 🙄
August 21, 2001
denstore wrote: [quote=Guufi]Galliano, kaffe , grädde = hotshot
Grym 90-talsvarning på den.....;)
men ack så gott det är!
den blir dock lite jobbig att göra efter en fem/tio shottar.
Felblandad tappar den lätt sin charm.
tänk också på att det ska vara riktig grädde..
inte det där tramset på burk... spraygrädde eller vad den kallas..
1 Guest(s)