Lite rosa eller genomstekt..
Beror på kocken och var köttet kommer från..
Bra kött, bra kock=rosa, kanske aningen blodigt..
Okänd kock, okänt ursprung=genomstekt.
*Edit*
Med en bra kock behöver inte genomstekt betyda torrt kött..
ASUS M5A97 - AMD FX-6300 6-core - 12 GB Corsair DDR3 - Gigabyte 7790 2GB GDDR5 - Några TB HDD
Inte så flitig besökare på forum numera, intresset för hårdvara och datorer har minskat rejält. Mer om mej på min SD-kritiska blogg på: http://www.christer.gunnarsson.biz
September 12, 2001
Johan Nicklasson wrote: [quote=Coore]Om det var en tjejkompis jag var hos så skulle jag ju helt klart svara att jag mest är sugen på den rosa kebaben... :bgrin:
det var ju nötkött... menar du att din tjejkompis är en ko.... 😛 😛
När det gäller Coore:s "kostcirkel".
Läs i min sign. 🙂
Gueno wrote: Visste ni att om man vill få optimalt stekt biff så ska man vända den var 10:e sekund. 🙂
Ett jäfla vändande alltså.
Går inte att tidsbestämma det..Beror på köttets tjocklek..
Men när man ser att köttsaften börja tränga upp på övre sidan är det dags att vända.
ASUS M5A97 - AMD FX-6300 6-core - 12 GB Corsair DDR3 - Gigabyte 7790 2GB GDDR5 - Några TB HDD
Inte så flitig besökare på forum numera, intresset för hårdvara och datorer har minskat rejält. Mer om mej på min SD-kritiska blogg på: http://www.christer.gunnarsson.biz
1 Guest(s)