March 31, 2002
Blev lite sugen på korv, nääääää.
March 11, 2003
BarateaU wrote: hehe tänkte samma sak när jag såg den,
Undra hur noga det rengör kvarnen. :s
Med tanke på vad mycket korv innehåller i vanliga fall, så vet jag inte om det blev bättre eller sämre med en gubbe i den.
En intressant sak om korv är att folk inte har en susning vad som finns i den, men ändå äter de den utan att tveka. Sedan när det kommer till prima råvaror, som det är enormt stora krav på, t.ex. lever eller blodpudding, då rynkar de på näsan. Visst, jag är kanske lite miljöskadad, då min syster är livsmedelskemist, men ibland undrar man hur folk tänker egentligen.
Ett tips direkt från syrran. Kolla på paketet om det heter korv. För att få heta korv, så måste det innehålla en viss riktigt procent kött. Då kan ni ju börja fundera vad Hot Dogs, Partygrillare och Stekringar egentligen är....:)
March 19, 2003
denstore wrote: [quote=BarateaU]hehe tänkte samma sak när jag såg den,
Undra hur noga det rengör kvarnen. :s
Med tanke på vad mycket korv innehåller i vanliga fall, så vet jag inte om det blev bättre eller sämre med en gubbe i den.
En intressant sak om korv är att folk inte har en susning vad som finns i den, men ändå äter de den utan att tveka. Sedan när det kommer till prima råvaror, som det är enormt stora krav på, t.ex. lever eller blodpudding, då rynkar de på näsan. Visst, jag är kanske lite miljöskadad, då min syster är livsmedelskemist, men ibland undrar man hur folk tänker egentligen.
Ett tips direkt från syrran. Kolla på paketet om det heter korv. För att få heta korv, så måste det innehålla en viss riktigt procent kött. Då kan ni ju börja fundera vad Hot Dogs, Partygrillare och Stekringar egentligen är....:)
Jo det där är helt sant du säger, men det känns lite kanibal aktigt.
De som finns i korv lär vara så nasty att man itne vill äta, man har ju ingen aning om hur mycket de står i fabriken och har spott tävling ner i korv smeten.
:cy:
June 23, 2002
denstore wrote: [quote=BarateaU]hehe tänkte samma sak när jag såg den,
Undra hur noga det rengör kvarnen. :s
Med tanke på vad mycket korv innehåller i vanliga fall, så vet jag inte om det blev bättre eller sämre med en gubbe i den.
En intressant sak om korv är att folk inte har en susning vad som finns i den, men ändå äter de den utan att tveka. Sedan när det kommer till prima råvaror, som det är enormt stora krav på, t.ex. lever eller blodpudding, då rynkar de på näsan. Visst, jag är kanske lite miljöskadad, då min syster är livsmedelskemist, men ibland undrar man hur folk tänker egentligen.
Ett tips direkt från syrran. Kolla på paketet om det heter korv. För att få heta korv, så måste det innehålla en viss riktigt procent kött. Då kan ni ju börja fundera vad Hot Dogs, Partygrillare och Stekringar egentligen är....:)
Tack du har gjort så jag aldrig mer kommer käka korv. :spy:
March 11, 2003
macrus wrote:
Tack du har gjort så jag aldrig mer kommer käka korv. :spy:
Det är inget problem att äta korv. Se bara till att köpa korv som är av hög kvalisort. Allvarligt talat så tycker jag knappt det finns något så gott som en riktigt god och välkryddad korv. Men jag håller mig ifrån allt som verkar vara riktat till barnfamiljer.....:)
denstore wrote: [quote=BarateaU]hehe tänkte samma sak när jag såg den,
Undra hur noga det rengör kvarnen. :s
Med tanke på vad mycket korv innehåller i vanliga fall, så vet jag inte om det blev bättre eller sämre med en gubbe i den.
En intressant sak om korv är att folk inte har en susning vad som finns i den, men ändå äter de den utan att tveka. Sedan när det kommer till prima råvaror, som det är enormt stora krav på, t.ex. lever eller blodpudding, då rynkar de på näsan. Visst, jag är kanske lite miljöskadad, då min syster är livsmedelskemist, men ibland undrar man hur folk tänker egentligen.
Ett tips direkt från syrran. Kolla på paketet om det heter korv. För att få heta korv, så måste det innehålla en viss riktigt procent kött. Då kan ni ju börja fundera vad Hot Dogs, Partygrillare och Stekringar egentligen är....:)
Hehehe, innehållet i Hot Dogs är så finmalet så det inte märks vad som är för innehåll.
Skitsamma, ett paket Hot Dogs och lite rejäl senap, gärna Graveleijs att doppa korven i är kalas..
Äter mer än gärna pölsa, men då är det mammsens hemgjorda som gäller. Blodpudding och blodbröd slinker också mer än gärna ner.
Lever gillar jag däremot inte smaken på, men i typ hemgjord leverbiff gör jag ett undantag, såvida inte leversmaken är alltför dominant.
ASUS M5A97 - AMD FX-6300 6-core - 12 GB Corsair DDR3 - Gigabyte 7790 2GB GDDR5 - Några TB HDD
Inte så flitig besökare på forum numera, intresset för hårdvara och datorer har minskat rejält. Mer om mej på min SD-kritiska blogg på: http://www.christer.gunnarsson.biz
October 22, 2002
ilg@dd wrote: [quote=denstore][quote=BarateaU]hehe tänkte samma sak när jag såg den,
Undra hur noga det rengör kvarnen. :s
Med tanke på vad mycket korv innehåller i vanliga fall, så vet jag inte om det blev bättre eller sämre med en gubbe i den.
En intressant sak om korv är att folk inte har en susning vad som finns i den, men ändå äter de den utan att tveka. Sedan när det kommer till prima råvaror, som det är enormt stora krav på, t.ex. lever eller blodpudding, då rynkar de på näsan. Visst, jag är kanske lite miljöskadad, då min syster är livsmedelskemist, men ibland undrar man hur folk tänker egentligen.
Ett tips direkt från syrran. Kolla på paketet om det heter korv. För att få heta korv, så måste det innehålla en viss riktigt procent kött. Då kan ni ju börja fundera vad Hot Dogs, Partygrillare och Stekringar egentligen är....:)
Hehehe, innehållet i Hot Dogs är så finmalet så det inte märks vad som är för innehåll.
Skitsamma, ett paket Hot Dogs och lite rejäl senap, gärna Graveleijs att doppa korven i är kalas..
Äter mer än gärna pölsa, men då är det mammsens hemgjorda som gäller. Blodpudding och blodbröd slinker också mer än gärna ner.
Lever gillar jag däremot inte smaken på, men i typ hemgjord leverbiff gör jag ett undantag, såvida inte leversmaken är alltför dominant.
Insämmer med er båda. Det som är i korv är inte det bästa köttet, snarare slamsorna och sånt man inte kan använda till köttfärs som blir korvsmet.
Sen så är lever, pölsa och blodpudding gott. Dessutom så är ju blodpudding nyttigt eftersom det finns mycket järn i det.
June 4, 2004
Extatic wrote: jag gillar korv, fast undrar också ibland vad fan som är i den egentligen 😉
Hamburgare är mycket godare, och dom innehåller typ 80% nötkött.
Hur kan du vara så säker på att hamburgare innehåller 80% nötkött. 😛
Å andra sidan, tänk er allt hår som gubben troligtvis hade på huvudet. BLÄ!
Popeye wrote: [quote=Extatic]jag gillar korv, fast undrar också ibland vad fan som är i den egentligen 😉
Hamburgare är mycket godare, och dom innehåller typ 80% nötkött.
Hur kan du vara så säker på att hamburgare innehåller 80% nötkött. 😛
Å andra sidan, tänk er allt hår som gubben troligtvis hade på huvudet. BLÄ!
Med det menas kanske 80% saker med nötköttsrelaterad härkomst??
Hår i maten är ingen höjdare, oavsett vem det kommer från..
Kanske detta är att relatera till, jag menar det är ju aldrig någon vid bordet som är stolt ägare till hårstrået man fann i maten.
Typ 5 mörkhåriga vid bordet och ett långt blont hårstrå i Janssons frestelsen.
Kanske något att komma ihåg nästa gång man finner ett okänt hårstrå på tallriken.
😮
ASUS M5A97 - AMD FX-6300 6-core - 12 GB Corsair DDR3 - Gigabyte 7790 2GB GDDR5 - Några TB HDD
Inte så flitig besökare på forum numera, intresset för hårdvara och datorer har minskat rejält. Mer om mej på min SD-kritiska blogg på: http://www.christer.gunnarsson.biz
June 4, 2004
ilg@dd wrote: [quote=Popeye][quote=Extatic]jag gillar korv, fast undrar också ibland vad fan som är i den egentligen 😉
Hamburgare är mycket godare, och dom innehåller typ 80% nötkött.
Hur kan du vara så säker på att hamburgare innehåller 80% nötkött. 😛
Å andra sidan, tänk er allt hår som gubben troligtvis hade på huvudet. BLÄ!
Med det menas kanske 80% saker med nötköttsrelaterad härkomst??
Hår i maten är ingen höjdare, oavsett vem det kommer från..
Kanske detta är att relatera till, jag menar det är ju aldrig någon vid bordet som är stolt ägare till hårstrået man fann i maten.
Typ 5 mörkhåriga vid bordet och ett långt blont hårstrå i Janssons frestelsen.
Kanske något att komma ihåg nästa gång man finner ett okänt hårstrå på tallriken.
😮
Nej det stämmer ju i och för sig. Man ropar inte gärna upp: Oj titta, Erik håller i mitt hår! När Erik sitter tre platser bort och håller upp ett långt blont hårstrå.
June 4, 2004
snyde wrote: Bullens pilsnerkorv är fortfarande kungen bland korvar. Läs dock inte innehållsförteckningen i samband med måltid. Ät och var glad.
Egentligen äter jaghelst inte korv mer än i sammband med pommesfrite. 😎
Äter INTE Bullens pilsnerkorv, då jag tycker den har en avskyvärd smak! :spy:
2 Guest(s)