April 23, 2003
MULLVADEN wrote: [quote=Grayfox]Jaja men dom e ju mongoloder där på öarna speciellt om dom käkar varandra o det verkar vara rätt ok i U-länderna så mkt som dom gör det!
Men hallå i ett I-land kanibal altså helt sjuk i skallen!
Vad e skillnaden??
människa som människa va??
Visst.. det e olika kulturer men vad säger att dom e dumma i huvet för det??
Bara för vi här i västvärlden e uppfostrade till att inte käka varann betyder det inte att det e onormalt.. det förekommer eh hel del i djurvärlden.. eller hur...
jaja men det är ändå äckligt tänk om nån i din släckt skulle bli uppkäkad av din kompis pappa!
June 17, 2002
Mind wrote: [quote=Marron]Ja, fy f*n..
Ja, han var nog inte frisk när han lämnade mentalsjukhuset iaf..
luktar färskt blod illa ?
jag har aldrig luktat på stora volymer.
steka hjärna är la som att steka vilken köttbit som hellst, fast kanske lite fladdrigare.
det lär ju smälta... fett som finns på kött som man steker smälter ju bort om man steker tillräckligt länge...
lär ju bara bli gegga kvar av en hjärna ju...
January 12, 2004
MULLVADEN wrote: [quote=Mind][quote=Marron]Ja, fy f*n..
Ja, han var nog inte frisk när han lämnade mentalsjukhuset iaf..
luktar färskt blod illa ?
jag har aldrig luktat på stora volymer.
steka hjärna är la som att steka vilken köttbit som hellst, fast kanske lite fladdrigare.
det lär ju smälta... fett som finns på kött som man steker smälter ju bort om man steker tillräckligt länge...
lär ju bara bli gegga kvar av en hjärna ju...
Annar å är väl kyld aphjärna en delikatess... :corn:
June 17, 2002
obelix wrote: [quote=MULLVADEN][quote=Mind][quote=Marron]Ja, fy f*n..
Ja, han var nog inte frisk när han lämnade mentalsjukhuset iaf..
luktar färskt blod illa ?
jag har aldrig luktat på stora volymer.
steka hjärna är la som att steka vilken köttbit som hellst, fast kanske lite fladdrigare.
det lär ju smälta... fett som finns på kött som man steker smälter ju bort om man steker tillräckligt länge...
lär ju bara bli gegga kvar av en hjärna ju...
Annar å är väl kyld aphjärna en delikatess... :corn:
Kyld tror jag inte den e.. brukar vara färsk när man plockar den ju... indiana jones 🙄
March 11, 2003
För det första så kan det kvitta hur mycket offret har bett om att få bli mördat. Tysk såväl som svensk lag säger detta. Alltså var det helt självklart att han minst skulle ha dråp.
Att tillägga här är ju att han hade videofilmat när offret klargjorde att detta inte alls var mot hans vilja.
För det andra är det inga som helst problem med att steka upp en hjärna. Visst, mycket av hjärnan är fett, men det är också en väldig massa blodkärl som förser tankekontoret med syre. Tänk på att kolla det nästa gång ni beställer kalvbräss på restaurang.....:)
July 27, 2002
Lite uppdaterat
http://www.aftonbladet.se/vss/.....97,00.html
http://www.aftonbladet.se/vss/.....99,00.html
http://www.aftonbladet.se/vss/.....00,00.html
Sen är såklart Aftonbladet inte tillräckligt religions vetande att skriva djävulsdyrkare istället för satanister.
Satanister är vanligt folk som prioriterar sig själva framför andra och gillar att vara ensama. :arg:
September 8, 2003
MULLVADEN wrote: [quote=obelix][quote=MULLVADEN]Jag tycker Armin fick ett för hårt straff... Det angår ju inte staten vad han o hans offer ville göra... Offret var totalt frivillig lixom... Varför ska då Armin dömas lixom...
Det kallas lagen lixom... 🙄
Men va fan...
Om båda e med på nåt ska dom ju få göra vad dom vill med varann... Staten ska ju inte bry sig om minsta lilla sak man gör hela tiden...
Ok.. det var visserligen ingen liten sak men dom var ju överens ju...
Jag tycker det finns 2 olika sidor på sånt.. det är ju helt olagligt att mörda folk och äta dom, men jag håller md mullvaden _lite_ båda var ju med på det.. Helt stört att det finns folm som vill bli uppkäkade 😕
Du (mullvaden) skrev: "Staten ska ju inte bry sig om minsta lilla sak man gör hela tiden...". Som om det skulle vara en "liten sak"!?!
March 11, 2003
MULLVADEN wrote: [quote=denstore]Tänk på att kolla det nästa gång ni beställer kalvbräss på restaurang.....:)
man beställer inte sånt äckel på restaurang..
T-bone e det som gäller... eller lövbiff...
Frågan är varför man skulle beställa något som man gör bättre och godare hemma, på restaurang. Lite öppenhet kan göra underverk för dina kulinariska upplevelser.;)
June 17, 2002
denstore wrote: [quote=MULLVADEN][quote=denstore]Tänk på att kolla det nästa gång ni beställer kalvbräss på restaurang.....:)
man beställer inte sånt äckel på restaurang..
T-bone e det som gäller... eller lövbiff...
Lite öppenhet kan göra underverk för dina kulinariska upplevelser.;)
que???
March 11, 2003
MULLVADEN wrote: [quote=denstore] Lite öppenhet kan göra underverk för dina kulinariska upplevelser.;)
que???
Var det något av orden du inte förstod, eller var det meningens sammansättning?
Annars menade jag att man troligtvis inte kommer att få ta del av den godaste matlagningen om man alltid beställer T-bone eller lövbiff.
Om man bedömmer mats smak efter förutfattade meningar om vad som är äckligt kan man lika gärna fortsätta att springa på McD eller äta pulvermos.
June 17, 2002
denstore wrote: [quote=MULLVADEN][quote=denstore] Lite öppenhet kan göra underverk för dina kulinariska upplevelser.;)
que???
Var det något av orden du inte förstod, eller var det meningens sammansättning?
Annars menade jag att man troligtvis inte kommer att få ta del av den godaste matlagningen om man alltid beställer T-bone eller lövbiff.
Om man bedömmer mats smak efter förutfattade meningar om vad som är äckligt kan man lika gärna fortsätta att springa på McD eller äta pulvermos.
ahh.. ok.. då e jag med..=)
Nja.. Jag brukar käka lite allt möjligt på restaurang.. men jag pallar inte att käka speciella saker som hjärta, njurar, lever o sånt.. utan det ska vara vanligt kött för mig... tillagat på olika sätt...=)
March 11, 2003
MULLVADEN wrote: ahh.. ok.. då e jag med..=)
Nja.. Jag brukar käka lite allt möjligt på restaurang.. men jag pallar inte att käka speciella saker som hjärta, njurar, lever o sånt.. utan det ska vara vanligt kött för mig... tillagat på olika sätt...=)
På fullt allvar kan jag rekommendera att testa ett par av de där sakerna. Det finns en restaurang här i Malmö som har en helt delikat kalvlever.
Njure har en lite annorlunda smak, men samma sak där, det handlar helt om hur man tillreder den.
Kokt hjärta med currysås slår fjäderfä med hästlängder när det kommer till mörhet. Överhuvudtaget är hjärta fantastiskt. Varför tveka till att äta den kanske finaste, renaste muskeln i hela kroppen?
Jag tvekar inte för att pröva nya saker. Framför allt inte när jag är utomlands. Det som brukar vara problemet med exotisk mat är att andra kulturers uppfattning om kryddning kan vara så skild från vår, att det rent ut sagt kan smaka illa. Det är väl i.o.f.s. beroende på att man inte är van vid smaken. Det sägs att man kan lära sig uppskatta alla smaker. Jag hoppas inte det......
June 17, 2002
denstore wrote:
På fullt allvar kan jag rekommendera att testa ett par av de där sakerna. Det finns en restaurang här i Malmö som har en helt delikat kalvlever.
Njure har en lite annorlunda smak, men samma sak där, det handlar helt om hur man tillreder den.
Kokt hjärta med currysås slår fjäderfä med hästlängder när det kommer till mörhet. Överhuvudtaget är hjärta fantastiskt. Varför tveka till att äta den kanske finaste, renaste muskeln i hela kroppen?
Jag tvekar inte för att pröva nya saker. Framför allt inte när jag är utomlands. Det som brukar vara problemet med exotisk mat är att andra kulturers uppfattning om kryddning kan vara så skild från vår, att det rent ut sagt kan smaka illa. Det är väl i.o.f.s. beroende på att man inte är van vid smaken. Det sägs att man kan lära sig uppskatta alla smaker. Jag hoppas inte det......
Hmm.. för att domsakerna e äckliga.. dom får smaka hur gott som helst men dom e äckliga.. Lever smakar iof skit.. så jävla vidrigt...
Åk till marocko eller nåt annat arabland o ät typ får huvud eller nåt... du får in ett fat med hela huvudet grillat... sägs vara goda saker i det...=)
Far min e från Marocko så har varit där en hel del så jag vet hur sånt ser ut... O nej.. jag e raka motsatsen till en marokan på att äta saker..=)
men dom e duktiga på att laga mat på vettigt kött... alltså dom normala sakerna...
1 Guest(s)