June 20, 2002
Ogrebeast wrote: Däremot är ju vanliga potatischips riktigt gott till flintastek eller vilt. Åt middag i Danmark hos en familj där och blev väldigt förvånad när de ställde fram en chipsskål på bordet. Men det var suveränt till 🙂
Kanske inte så konstigt med tanke på att det smakar potatis och fettet i chipsen löser upp fler smakämnen (precis som grädde gör) som får maten att smaka bättre.
flickvännens familj käkar alltid chips till kyckling... 🙂
var ruskigt skeptisk först men det är faktiskt gott ...
January 23, 2002
x-per wrote: [quote=Smirnoff]Syftar på tarmar, njurar, osv.
Inga dirrekta Nötstek, Entrekot man gör kebaben av 😉
Hmm limmar dom ihop tarmarna till en enda stor klump då eller? Med tanke på att dom hänger det på spett
Haha 😛
Om du verkligen inte vet eller kan räkna ut det så mals det ner till en massa som man formar rullarna av.
1 Guest(s)