Kebabsås?|Page 2|Allt mellan himmel och jord|Forum|Nordichardware

Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
Lost password?
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_Feed sp_TopicIcon
Kebabsås?
Fredrik Håkansson
Member
Medlem
Forum Posts: 8296
Member Since:
August 20, 2001
sp_UserOfflineSmall Offline
[Gamepredator] Sulan
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 1705
Member Since:
May 23, 2002
sp_UserOfflineSmall Offline
678800
July 26, 2004 - 10:10 am
sp_Permalink sp_Print

Haha... Grabbar, kebab är pressad pölsa med annan kryddning... Hjärta, lungor, inälvor, svål etc... MUMS!

[Gamepredator] Sulan
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 1705
Member Since:
May 23, 2002
sp_UserOfflineSmall Offline
678808
July 26, 2004 - 10:19 am
sp_Permalink sp_Print

Sulans Pölsasås:

2 dl Yoghurt naturell
2-3 Pressade Vitlöksklyftor
1 st Finhackad Gul lök
1/2 Färsk gurka skalad och finhackad
Svartpeppar efter smak

Funkar även till kebab...

p4zz
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 548
Member Since:
February 9, 2004
sp_UserOfflineSmall Offline
678816
July 26, 2004 - 10:32 am
sp_Permalink sp_Print

Åk till random oriental livsmedels butik och kolla där.
Dom har fryst kebab, pita bröd, sås, allt.

Keffing
Member
Medlem
Forum Posts: 5118
Member Since:
August 16, 2002
sp_UserOfflineSmall Offline
678838
July 26, 2004 - 10:57 am
sp_Permalink sp_Print

ja själv sitter man här med en kebabpizza o 2 liters cola...

ajuste, till saken, fryst kebab som man steker själv smakar fan röv... det är typ slakrester från polen eller nåt som dom komprimerat och format till en kub, sen hyvlat till strimlor med en osthyvel...

p4zz
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 548
Member Since:
February 9, 2004
sp_UserOfflineSmall Offline
678845
July 26, 2004 - 11:01 am
sp_Permalink sp_Print

keffing wrote: ja själv sitter man här med en kebabpizza o 2 liters cola...

ajuste, till saken, fryst kebab som man steker själv smakar fan röv... det är typ slakrester från polen eller nåt som dom komprimerat och format till en kub, sen hyvlat till strimlor med en osthyvel...

Så sant så!
Men det är ju samma sak med korv.

Callister
Member
Medlem
Forum Posts: 8468
Member Since:
July 27, 2002
sp_UserOfflineSmall Offline
678846
July 26, 2004 - 11:03 am
sp_Permalink sp_Print

Snacka inte om goda pizzor nu! :banghead:

:pray: :-({|=

Fredrik Håkansson
Member
Medlem
Forum Posts: 8296
Member Since:
August 20, 2001
sp_UserOfflineSmall Offline
678872
July 26, 2004 - 11:20 am
sp_Permalink sp_Print

taffiz wrote: [quote=keffing]ja själv sitter man här med en kebabpizza o 2 liters cola...

ajuste, till saken, fryst kebab som man steker själv smakar fan röv... det är typ slakrester från polen eller nåt som dom komprimerat och format till en kub, sen hyvlat till strimlor med en osthyvel...

Så sant så!
Men det är ju samma sak med korv.

Jo, förutom att korv är stoppat i gristarmar så 😛

p4zz
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 548
Member Since:
February 9, 2004
sp_UserOfflineSmall Offline
678877
July 26, 2004 - 11:23 am
sp_Permalink sp_Print

DiDi wrote: [quote=taffiz][quote=keffing]ja själv sitter man här med en kebabpizza o 2 liters cola...

ajuste, till saken, fryst kebab som man steker själv smakar fan röv... det är typ slakrester från polen eller nåt som dom komprimerat och format till en kub, sen hyvlat till strimlor med en osthyvel...

Så sant så!
Men det är ju samma sak med korv.

Jo, förutom att korv är stoppat i gristarmar så 😛

Kotarmar för min del.. Eller kanske var det får?

edvard
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 421
Member Since:
February 11, 2004
sp_UserOfflineSmall Offline
678964
July 26, 2004 - 12:36 pm
sp_Permalink sp_Print

en ärligt tror ni att kebaben dom har på pizzerior etc är så mycket fräshare då ?

p4zz
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 548
Member Since:
February 9, 2004
sp_UserOfflineSmall Offline
678967
July 26, 2004 - 12:39 pm
sp_Permalink sp_Print

edvard wrote: en ärligt tror ni att kebaben dom har på pizzerior etc är så mycket fräshare då ?

ja klart den är. Vart fan äter du nånstans?? 😀

Garfzez
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 779
Member Since:
August 21, 2001
sp_UserOfflineSmall Offline
678978
July 26, 2004 - 12:56 pm
sp_Permalink sp_Print

tips på jävligt gott.

Köp en massa vitlök och en flaska olivolja, variant finare.
Vitlökarna bör vara av den där stora varianten, ni vet, de som inte är i klyftor, utan hela lökar om man säger så.

Plocka fram rivjärnet, skala vitlöken, och riv den.
Ni bör ha såpass mycket vitlök att ni fyller en marmeladburk.
Skulle gissa på att ca 20 stycken blir bra.
När burken är full med vitlök (utan att ni pressat den kompakt)
fyll på med olivoljan. Rör runt ett par gånger. I med lite salt och peppar.
Låt den sedan stå (minst) över natten innan ni tuggar i er.
Detta är sjukt gott att ha till kött, korv, kebab, potatisgratäng, sallader m.m.

/amatörkocken 🙂

Fredrik Håkansson
Member
Medlem
Forum Posts: 8296
Member Since:
August 20, 2001
sp_UserOfflineSmall Offline
679000
July 26, 2004 - 1:49 pm
sp_Permalink sp_Print

Garfzez: Man luktar säkert jäkligt gott efter maten också... hehe 🙂

Callister
Member
Medlem
Forum Posts: 8468
Member Since:
July 27, 2002
sp_UserOfflineSmall Offline
679190
July 26, 2004 - 4:42 pm
sp_Permalink sp_Print

Kanske håller mygg borta iaf. :arg:

twnpxl
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 1176
Member Since:
April 8, 2003
sp_UserOfflineSmall Offline
679279
July 26, 2004 - 6:16 pm
sp_Permalink sp_Print

c cfbnxdhdr

[Gamepredator] Sulan
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 1705
Member Since:
May 23, 2002
sp_UserOfflineSmall Offline
679515
July 26, 2004 - 9:50 pm
sp_Permalink sp_Print

Haha... Stackars stadsbor som tror att kebaben som de käkare nere på haket är fint kött, medan korven i butiken tydligen är skit... Läs mitt tidigare inlägg om ni vill veta vad kebaben består av...

Och nej era amatörer, man stoppar inte korv i tarmar längre. Finns få sorter och dessa står det tydligt att det är "Naturskin", oftast fårtarmar. Jäkligt ordentligt rengjort... All annan korv stoppas i syntetskinn...

Lär er slakta innan ni uttalar vad som är i saker och ting wink

MrWeizel
Member
Medlem
Forum Posts: 4639
Member Since:
January 28, 2003
sp_UserOfflineSmall Offline
679527
July 26, 2004 - 10:02 pm
sp_Permalink sp_Print

Garfzez wrote: tips på jävligt gott.

Köp en massa vitlök och en flaska olivolja, variant finare.
Vitlökarna bör vara av den där stora varianten, ni vet, de som inte är i klyftor, utan hela lökar om man säger så.

Plocka fram rivjärnet, skala vitlöken, och riv den.
Ni bör ha såpass mycket vitlök att ni fyller en marmeladburk.
Skulle gissa på att ca 20 stycken blir bra.
När burken är full med vitlök (utan att ni pressat den kompakt)
fyll på med olivoljan. Rör runt ett par gånger. I med lite salt och peppar.
Låt den sedan stå (minst) över natten innan ni tuggar i er.
Detta är sjukt gott att ha till kött, korv, kebab, potatisgratäng, sallader m.m.

/amatörkocken 🙂

Och så undrar killen varför han och tjejen har separata sovrum :bgrin:

Lär vara jäkligt grymt gott, men skitarna jag drar av på morgonen är inte att leka med efter sån mat vill jag lova 🙄

Vitlöken du är ute efter är kinesisk vitlök om jag inte minns fel.

Själv kör jag på Findus och Dafgårds färdiglagade mat, för den betalar morsan, vilket hon inte gör om jag går på restaurang 😛

Callister
Member
Medlem
Forum Posts: 8468
Member Since:
July 27, 2002
sp_UserOfflineSmall Offline
679561
July 26, 2004 - 10:43 pm
sp_Permalink sp_Print

Det är roligt att laga egen mat istället för att äta ute. Men pizza är ett undantag. :eye:

Fredrik Håkansson
Member
Medlem
Forum Posts: 8296
Member Since:
August 20, 2001
sp_UserOfflineSmall Offline
679674
July 27, 2004 - 7:23 am
sp_Permalink sp_Print

[Gamepredator wrote: Sulan]All annan korv stoppas i syntetskinn...

Fast ölkorv stoppas i ölskinn... 🙄

MrWeizel
Member
Medlem
Forum Posts: 4639
Member Since:
January 28, 2003
sp_UserOfflineSmall Offline
680144
July 27, 2004 - 4:54 pm
sp_Permalink sp_Print

Callister wrote: Det är roligt att laga egen mat istället för att äta ute. Men pizza är ett undantag. :eye:

Roligt: Ja
Billigare: JA
Saker att diska: JA

Så därför vinner äta ute :bgrin:

Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1030
Currently Online:
Guest(s) 205
Currently Browsing this Page:
2 Guest(s)
Top Posters:
Andreas Galistel: 16287
Jonas Klar: 15897
ilg@dd: 10810
Nyhet: 10607
Mind: 10550
Ctrl: 10355
Gueno: 9881
Guest: 9344
Snorch: 8881
Callister: 8468
Newest Members:
PetrbonFU PetrbonFU
Karine Bembry
Dolores Mcdaniels
Anibal McLeish
Francisca Alt
Alfie Everhart
Lester Huitt
Orlando Jorgensen
Mikki Lundgren
Dakota Kozlowski
Forum Stats:
Groups: 11
Forums: 59
Topics: 146630
Posts: 1300967

 

Member Stats:
Guest Posters: 2
Members: 79425
Moderators: 0
Admins: 11
Administrators: nordicadmin, Henrik Berntsson, Anton Karmehed, Carl Holmberg, Joel Oscarsson, Mikael Linnér, Mikael Schwartz, Andreas Paulsson, Nickebjrk, Mattias Pettersson, EmxL