September 6, 2002
Vi har länge haft detta problem och vi blir tokiga på det. För några år sen (5?) köpte vi en ny frys till förrådet eftersom den gamla fick maten att smaka -frys-, när det ligger lite mer än en månad kanske så får det en VÄLDIGT äcklig smak av det.
Som sagt, vi köpte en ny frys för att bli av med det, men problemet är fortfarande kvar. Igår fick jag kassera en lasange och idag en pizza man bakar i ugnen. Är det någon som vet varför det blir så här? Den frysen (kombinerad med kyl) som vi har i köket är t.o.m. äldre men maten får ingen fryssmak i den.
Är det någon som vet vad detta kan bero på?
August 25, 2001
ett par enkla tankar angående problemet.. hur är luften i er källare och hur ofta öppnar ni den frysen? kan tänka mig att problemet ligger i att det är instängt eller motsvarande och eftersom luften ibland är lite sämre i källaren än i köket (beror på typ av källare) så kan ju det förvärra saken.
2 Guest(s)