The forums are currently locked and only available for read only access
Coalan
Member
Medlem
Forum Posts: 4409
Member Since:
August 11, 2002
August 11, 2002
Offline
BubbleAng3L wrote:
först gör man rent den.. (kokar den i en kastrull i massa minuter)sen lägger man upp den och skär bort fett osv. (med en kniv givetvis)
sen garnerar man den i ugnen (då har man klätt den med nån sörja gjord av bl.a. senap.. )
sen är den färdigklädd 😉
erhhmm b33... m00pid00!!
nu har jag fått veta hur du tillagas.....
😛 :bgrin:
Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1030
Currently Online:
Guest(s) 288
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
1 Guest(s)
Top Posters:
Andreas Galistel: 16287
Jonas Klar: 15897
ilg@dd: 10810
Nyhet: 10607
Mind: 10550
Ctrl: 10355
Gueno: 9881
Guest: 9344
Snorch: 8881
Callister: 8468
Newest Members:
PetrbonFU PetrbonFU
Karine Bembry
Dolores Mcdaniels
Anibal McLeish
Francisca Alt
Alfie Everhart
Lester Huitt
Orlando Jorgensen
Mikki Lundgren
Dakota Kozlowski
Forum Stats:
Groups: 11
Forums: 59
Topics: 146630
Posts: 1300967
Member Stats:
Guest Posters: 2
Members: 79425
Moderators: 0
Admins: 11
Administrators: nordicadmin, Henrik Berntsson, Anton Karmehed, Carl Holmberg, Joel Oscarsson, Mikael Linnér, Mikael Schwartz, Andreas Paulsson, Nickebjrk, Mattias Pettersson, EmxL
© Simple:Press —