June 4, 2004
Ja, så var det dags för nyårsdukningen hemma, och jag behöver hjälp med servettvikningar!!
Dukningen ser ut som sådan att det är en vit duk, vita tallrikar, silverbestick..
Det kommer serveras förrätt, varmrätt och efterrätt... Men vad som behövs är alltså servetterna, vette katten hur det ska bli bra..
Ska man gå på traditionellt vis och lägga servetten enkelt mellan förrätstallriken och den fetare varmrättstallriken, och placera något enklare på den lille tallriken som dekoration, eller ska man vika servetten och ställa den på den lilla förrättstallriken?
//Magnus
September 13, 2004
Rekommenderar denna sida: http://www.sinnenasteater.com/.....ikning.htm
June 4, 2004
ruf an wrote: Rekommenderar denna sida: http://www.sinnenasteater.com/.....ikning.htm
Mjo, hittade också den när jag googlade.. Men den var inte så värst bra..
Det är ingen som har en beskrivning på en "fransk lilja"?
July 1, 2002
Antar att du redan är klar osv med dukningen , men http://www.brudobrollop.se/ har du olika servettbrytningar , t.ex fransk lilja och näckros
Kolla även : http://www.duni.com/dunitempla.....px?id=4875
1 Guest(s)