December 31, 2001
Det här kanske hjälper dig lite.
November 27, 2003
http://www.tasteline.com är underbart för matlagning.
//Andreas
August 2, 2001
engine52 wrote: [quote=Jekyll 3000]Givetvis tillagas kött även i en ugn, hur ska du annars kunna göra en riktig tjälknöl eller stek?
Det som inte kan göras i en stekpanna är inte mat..
?
Jag skulle i alla fall se pasta, bröd, sallad mm. som mat. Men det kanske bara är jag som är annorlunda.
November 22, 2001
nXsty wrote: [quote=engine52][quote=Jekyll 3000]Givetvis tillagas kött även i en ugn, hur ska du annars kunna göra en riktig tjälknöl eller stek?
Det som inte kan göras i en stekpanna är inte mat..
?
Jag skulle i alla fall se pasta, bröd, sallad mm. som mat. Men det kanske bara är jag som är annorlunda.
Allt det där går alldeles utmärkt att steka.
Wookade grönsaker t ex?
Fattiga riddare.
Pasta har jag nog aldrig stekt, men jag ser inget problem med det.
September 16, 2007
nXsty wrote: [quote=engine52][quote=Jekyll 3000]Givetvis tillagas kött även i en ugn, hur ska du annars kunna göra en riktig tjälknöl eller stek?
Det som inte kan göras i en stekpanna är inte mat..
?
Jag skulle i alla fall se pasta, bröd, sallad mm. som mat. Men det kanske bara är jag som är annorlunda.
Jag pratade egentligen om kött. Men varför skulle man inte kunna steka bröd några sekunder? Osv
January 28, 2003
Naan-bröd steks 😛
Och tillagas i stekpanna, kan ju innebära att man kokar det i stekpanna också.
För att gå tillbaka till frågan, så 150grader skulle nog fungera alldeles utmärkt, stekt rostbiff och älgstek i den tempen. Det mest intressanta är dock innertempen, och då behövs en köttermometer. 55 grader är lagom för till exempel rostbiff, men sedan är det kanske jag som är lite extra mycket kannibal... 🙂
GL HF!
obelix wrote: [quote=Dinos][quote=Jekyll 3000]tjälknöl
Det låter som en stackars asful val.
det är älgkött, och förbannat gott :bok: 😀
http://www.minjakt.se/?service=recipe&action=readRecipe&recipeId=16
Inte speciellt svårt att tillaga (Lagerbladet brukar jag dock skippa).. Brukar göra nån emellanåt, kalas till potatisgratäng och det som blir över är finfint som smörgåspålägg.
ASUS M5A97 - AMD FX-6300 6-core - 12 GB Corsair DDR3 - Gigabyte 7790 2GB GDDR5 - Några TB HDD
Inte så flitig besökare på forum numera, intresset för hårdvara och datorer har minskat rejält. Mer om mej på min SD-kritiska blogg på: http://www.christer.gunnarsson.biz
1 Guest(s)