November 5, 2001
beta wrote: [quote=Arny]Om man ska käka själv blir det nästan billigare att käka ute om man vill laga nått vettigt hemma. Sen slipper man massa jobb.
Om man räknar på att göra en portion ja. Fixar man så man kan göra 3-4 portioner och frysa in blir det inte det. 🙂
Jo, givetvis. De få gånger jag lagar mat brukar det bli storkok. Men är inget vidare gott att äta färdiglagad mat som varit fryst. Nylagat ska det vara!
August 9, 2005
Man vispar en eller ett par äggvitor fluffiga, sen tar man i lika många deciliter socker som äggvitor, och vispar mer. Vill man ha lite godare och mysigare konsistens så kan man blanda i lite mjöl och kakao också.
Tadaa! Modifierad äggtoddy, utan sprit, bara att äta med sked! Man blir illamående om man äter för mycket, liten varning bara.
November 27, 2003
Darakir wrote: Man vispar en eller ett par äggvitor fluffiga, sen tar man i lika många deciliter socker som äggvitor, och vispar mer. Vill man ha lite godare och mysigare konsistens så kan man blanda i lite mjöl och kakao också.
Tadaa! Modifierad äggtoddy, utan sprit, bara att äta med sked! Man blir illamående om man äter för mycket, liten varning bara.
Om man tar bort spriten finns ju ingen anledning alls att äta/dricka det ju?! 😕
//Andreas
September 12, 2001
Delph1 wrote: [quote=Darakir]Man vispar en eller ett par äggvitor fluffiga, sen tar man i lika många deciliter socker som äggvitor, och vispar mer. Vill man ha lite godare och mysigare konsistens så kan man blanda i lite mjöl och kakao också.
Tadaa! Modifierad äggtoddy, utan sprit, bara att äta med sked! Man blir illamående om man äter för mycket, liten varning bara.
Om man tar bort spriten finns ju ingen anledning alls att äta/dricka det ju?! 😕
//Andreas
Alldeles riktigt...Darakir yrar en hel del måste jag säga. 🙂
3 Guest(s)