Tips på mackor|Page 2|Allt mellan himmel och jord|Forum|Nordichardware

Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
Lost password?
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_Feed sp_TopicIcon
Tips på mackor
Starscream
Member
Medlem
Forum Posts: 7750
Member Since:
February 1, 2002
sp_UserOfflineSmall Offline
888121
May 11, 2005 - 3:47 pm
sp_Permalink sp_Print

Jag tror det var denstore som posta ett recept på brutalt goda varma mackor för ett tag sedan med räkor, tonfisk, curry, ost m.m

=P~

salman
It’s a first time for everybody
Medlem
Forum Posts: 8
Member Since:
May 10, 2005
sp_UserOfflineSmall Offline
888131
May 11, 2005 - 4:01 pm
sp_Permalink sp_Print

Ni måste testa Salle's special!

Wasa husman
Créme Bonjour (gräslök)
Ostskiva
Tomat
ev. Paprika
Grillkrydda

Gott som fan... 😀

Extatic
Member
Medlem
Forum Posts: 2910
Member Since:
December 15, 2002
sp_UserOfflineSmall Offline
888153
May 11, 2005 - 4:27 pm
sp_Permalink sp_Print

långfranska
Hot chunky salsa
prästost
skinka
tomat

och sen in i ugnen i ett par minuter. Väldigt gott 🙂

sofly.
Siktar mot toppen
Medlem
Forum Posts: 60
Member Since:
May 11, 2005
sp_UserOfflineSmall Offline
888158
May 11, 2005 - 4:34 pm
sp_Permalink sp_Print

"Mosmackor" (toasts) med ost, skinka, oregano och tomat!
åh så gott (och onyttigt).

abishai
Member
Medlem
Forum Posts: 3989
Member Since:
May 10, 2002
sp_UserOfflineSmall Offline
888203
May 11, 2005 - 6:05 pm
sp_Permalink sp_Print

ost+kaviar
kaviar, gärna med smör
leverpastej, gärna med smör+smörgåsgurka
falukorv, gärna med smör
hamburgerdressing, går bra med smörgåsgurka till.
Många skiter i smöret när man kör lite specialare, men det gör jäkligt mycket.

Annars är det grymt gott med ost och paprika sen kör man mackan en halvminut eller så i micron så osten smälter.

Alex_88_
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 596
Member Since:
March 9, 2004
sp_UserOfflineSmall Offline
888230
May 11, 2005 - 6:52 pm
sp_Permalink sp_Print

Lingongrova går alltid hem. men en macka Pågen bröd med en stor bit leverpastej sitter inte helt fel det häller.

Ps. Tänkte på en sak när jag läste inläggen. Hur kommer det sig att man kan nästan käka samma sak till frukost varje dag men man pallar aldrig samma midag/lunch flera dagar irad. Skumt va 🙂

Starscream
Member
Medlem
Forum Posts: 7750
Member Since:
February 1, 2002
sp_UserOfflineSmall Offline
888234
May 11, 2005 - 7:01 pm
sp_Permalink sp_Print

äter ju så pass lite frukost, brukar inte äta samma varje dag heller 🙂

maedhros
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 845
Member Since:
March 15, 2004
sp_UserOfflineSmall Offline
888304
May 11, 2005 - 8:02 pm
sp_Permalink sp_Print

Dubbelmacka.

Bröd: halv Hålkaka. (hembakat) går med baguett med.
Pålägg.
Smör, Bredbar leverpastej, MYCKET herrgårdsost, gurka, rostbiff, salladsblad, ägg, räkor, korv, salami.

Sen klämmer du ihop den så bra de går 😛

Kallar den för Balders Badass special.

Nicklasson
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 1131
Member Since:
February 16, 2005
sp_UserOfflineSmall Offline
888321
May 11, 2005 - 8:18 pm
sp_Permalink sp_Print

knäckebröd och kall falukorv...

Arny
Member
Medlem
Forum Posts: 2842
Member Since:
November 5, 2001
sp_UserOfflineSmall Offline
888397
May 11, 2005 - 9:36 pm
sp_Permalink sp_Print

Äter just nu ett bröd som jag tror heter Kneip (ljust iaf) med salami-mjukost och salami (med peppar). Är väl sådär men det är mat.

Avatar
Krqagyzzz
Member
Medlem
Forum Posts: 7176
Member Since:
May 17, 2002
sp_UserOfflineSmall Offline
888399
May 11, 2005 - 9:40 pm
sp_Permalink sp_Print

Arny wrote: Äter just nu ett bröd som jag tror heter Kneip (ljust iaf) med salami-mjukost och salami (med peppar). Är väl sådär men det är mat.

just den där varianten genererar rätt lite disk, eller har jag fel?

Helix
Member
Medlem
Forum Posts: 4867
Member Since:
July 19, 2001
sp_UserOfflineSmall Offline
888403
May 11, 2005 - 9:42 pm
sp_Permalink sp_Print

Oj oj oj vilken übertråd! Man börjar tröttna på bröd, smör, ost och gurka.

abishai
Member
Medlem
Forum Posts: 3989
Member Since:
May 10, 2002
sp_UserOfflineSmall Offline
888435
May 11, 2005 - 10:21 pm
sp_Permalink sp_Print

maedhros wrote: Dubbelmacka.

Så tar jag alltid mina mackor 😎

Fredrik Håkansson
Member
Medlem
Forum Posts: 8296
Member Since:
August 20, 2001
sp_UserOfflineSmall Offline
888454
May 11, 2005 - 11:30 pm
sp_Permalink sp_Print

macka+smör+potatissallad+skinka

macka+smör+ost+krasse

macka+smör+bireost+skinka

macka+ägg+bacon är inte helt fel heller

Arny
Member
Medlem
Forum Posts: 2842
Member Since:
November 5, 2001
sp_UserOfflineSmall Offline
888457
May 11, 2005 - 11:41 pm
sp_Permalink sp_Print

Krqagyzzz wrote: [quote=Arny]Äter just nu ett bröd som jag tror heter Kneip (ljust iaf) med salami-mjukost och salami (med peppar). Är väl sådär men det är mat.

just den där varianten genererar rätt lite disk, eller har jag fel?

Disk är inget bra. Är inte mycket för att diska. Blir lätt att den samlas på hög tills allt porslin är slut. Då äter man ur förpackningen tills man ledsnar på det och tar tag i sitt liv och diskar.

För den som inte känner till det så kan gammal disk börja lukta men efter ett tag vänjer man sig faktiskt och känner det bara när man kommer in. wink

Odehn
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 780
Member Since:
November 22, 2003
sp_UserOfflineSmall Offline
888557
May 12, 2005 - 9:30 am
sp_Permalink sp_Print

Pågenbröd, lätt&lagom, skivad falukorv och senap. En kall öl på det och man är i himmelriket.

Dinos
Member
Medlem
Forum Posts: 4381
Member Since:
September 1, 2002
sp_UserOfflineSmall Offline
888559
May 12, 2005 - 9:35 am
sp_Permalink sp_Print

Bröd: Pågens - "Sundis"
Smör: Lätta
Ost: Arla Prästost
Annat: Tunna skivor - Rökt Salami
Annat: Gurka

Min favorit...

obelix
Member
Medlem
Forum Posts: 5371
Member Since:
January 12, 2004
sp_UserOfflineSmall Offline
888576
May 12, 2005 - 10:15 am
sp_Permalink sp_Print

Innan jag blev allergisk mot ägg så var favoriten stekt ägg (med hel äggula) och stekt falukorv på gott bröd.

Nu brukar jag göra olika "subs".

ta en baugette och fyll med valfria grönsaker, jag brukar ta Tomat, gurka, sallad, lök, ost (ibland) och sedan köttfärs(sås) eller strimlat kött.

Coore
Member
Medlem
Forum Posts: 6002
Member Since:
January 4, 2001
sp_UserOfflineSmall Offline
888589
May 12, 2005 - 10:50 am
sp_Permalink sp_Print

Ta en metersbaugette, sen så steker du upp 4 korvar, delar dom på mitten (så att dom inte är runda längre), så lägger du ner dom i baugetten tillsammans med ketchup, senap och rostat lök... mmmm...

Annars är det ju gott med chiabatabröd, med smör, ost och grönsaker...

Farbror
Member
Medlem
Forum Posts: 2275
Member Since:
March 21, 2003
sp_UserOfflineSmall Offline
888594
May 12, 2005 - 11:19 am
sp_Permalink sp_Print

Toast med korv halvor och ost + lite krydda är alltid gott...

Sen en klassisk baguett med massa sallad ost köttbullar och potatissallad !!!!!

Hahah NH borde kunna släppa en matlagnings bok 😀

"Tutorial on how to feed a nerd! 0.02.33"

Forum Timezone: Europe/Stockholm
Most Users Ever Online: 1030
Currently Online:
Guest(s) 440
Currently Browsing this Page:
2 Guest(s)
Top Posters:
Andreas Galistel: 16287
Jonas Klar: 15897
ilg@dd: 10810
Nyhet: 10607
Mind: 10550
Ctrl: 10355
Gueno: 9881
Guest: 9344
Snorch: 8881
Callister: 8468
Newest Members:
PetrbonFU PetrbonFU
Karine Bembry
Dolores Mcdaniels
Anibal McLeish
Francisca Alt
Alfie Everhart
Lester Huitt
Orlando Jorgensen
Mikki Lundgren
Dakota Kozlowski
Forum Stats:
Groups: 11
Forums: 59
Topics: 146630
Posts: 1300967

 

Member Stats:
Guest Posters: 2
Members: 79425
Moderators: 0
Admins: 11
Administrators: nordicadmin, Henrik Berntsson, Anton Karmehed, Carl Holmberg, Joel Oscarsson, Mikael Linnér, Mikael Schwartz, Andreas Paulsson, Nickebjrk, Mattias Pettersson, EmxL