March 20, 2002
May 14, 2001
Det är ju så att kaffe smakar olika i olika
vatten hårt vatten:mörkrostat kaffe och mjukt vatten: ljusrostat kaffe.
Zoegas skånerost e ju lite magiskt för de spelar i princip ingen roll hur illa man doserar de blir gott ändå råkar man däremot överdosera med mollbergs som e zoegas finkaffe så gäller det att vara nära ett skithus
June 17, 2001
On 2002-07-08 22:39, Henrik aka [NH]ZeNNaN wrote:
lol det var ju billigt.... NOT
gevalia ska de va
ähhh, de e bara för att du vill ha oväntat besök hela tiden...
/FD. Crew ffs
"A computer let's you make more mistake's faster than any invention in human history - with the possible exceptions of handgun's and tequila"
September 12, 2001
On 2002-07-09 16:43, daggerr wrote:
On 2002-07-09 10:45, warzone wrote:
Äter man dessutom kött är ju en bit torkat renkött gott att doppa i.är du från norrland? en lite skvätt hb å skoter olja i är väl inte helt fel heller? 😛
Är du från gbg? En dos fördomar kanske inte sitter helt fel i kaffet heller ?
Du har iaf inte smakat på en bit torkat renkött i kaffet...det är verkligen smaskens
Provsmakat torkat renkött?
Gör det,det är verkligen gott men en varning bara. Har du väl börjat så kan du inte sluta.
August 7, 2001
On 2002-07-09 19:25, skiroy wrote:
On 2002-07-09 16:43, daggerr wrote:
On 2002-07-09 10:45, warzone wrote:
Äter man dessutom kött är ju en bit torkat renkött gott att doppa i.är du från norrland? en lite skvätt hb å skoter olja i är väl inte helt fel heller? 😛
Är du från gbg? En dos fördomar kanske inte sitter helt fel i kaffet heller ?
Du har iaf inte smakat på en bit torkat renkött i kaffet...det är verkligen smaskens 🙂Provsmakat torkat renkött?
Gör det,det är verkligen gott men en varning bara. Har du väl börjat så kan du inte sluta.
jag har kanske kollat lite för mycket på pistvakt 🙂 men om torkat renkött är samma som renskav (vilket är torkat renkött, så det borde vara samma) så är det gott. far min är från norrland minsann 🙂
September 12, 2001
daggerr: Torkat renkött och renskav är verkligen inte samma sak,som namnet så tydligt visar så är det just torkat kött som avses här.
Knalla in i en välsorterad mataffär och fråga efter torkat renkött,bli dock inte förvånad över priset. Det är sannerligen en delikatess väl värt sitt pris
August 7, 2001
On 2002-07-10 18:05, skiroy wrote:
daggerr: Torkat renkött och renskav är verkligen inte samma sak,som namnet så tydligt visar så är det just torkat kött som avses här.Knalla in i en välsorterad mataffär och fråga efter torkat renkött,bli dock inte förvånad över priset. Det är sannerligen en delikatess väl värt sitt pris 🙂
vad är skillnaden mellan renskav å torkat renkött?
September 12, 2001
daggerr: Skillnaden är milsvidd
Torkat renkött är ju som namnet säger just torkat och ska inte tillagas på något sätt.
Renskav är tunt skurna bitar renkött du steker,stek renskaven,salta och peppra samt i med en skvätt vatten för en god steksky. Om man så vill så kan man skvätta i lite grädde också,mums
Nu blev ju detta rena rama kokboken men varför inte,forumet kanske behöver lite närning då och då
August 7, 2001
On 2002-07-11 19:03, skiroy wrote:
daggerr: Skillnaden är milsvidd 🙂Torkat renkött är ju som namnet säger just torkat och ska inte tillagas på något sätt.
Renskav är tunt skurna bitar renkött du steker,stek renskaven,salta och peppra samt i med en skvätt vatten för en god steksky. Om man så vill så kan man skvätta i lite grädde också,mums 🙂
Nu blev ju detta rena rama kokboken men varför inte,forumet kanske behöver lite närning då och då
då var det nog torkat renkött som jag åt å inte renskav. blandar ihop sakerna. men vafan allt kött är ju mumma så 🙂
2 Guest(s)