September 12, 2001
Det är inga som helst problem med det där.
Gör ett hål och tappa ut lite vätska ur melonen...pilla in en tratt i hålet och fyll på med vodka då och då.
Vips så har du "vodkamelon".
Det hela tar några timmar om man så säger...den måste få suga i sig vodkan men jisses...det kan bli rejält med krut sedan kan jag lova 🙂
November 8, 2002
skiroy wrote: Det är inga som helst problem med det där.
Gör ett hål och tappa ut lite vätska ur melonen...pilla in en tratt i hålet och fyll på med vodka då och då.
Vips så har du "vodkamelon".
Det hela tar några timmar om man så säger...den måste få suga i sig vodkan men jisses...det kan bli rejält med krut sedan kan jag lova 🙂
åååh tack skiroy! du förvånar mig mer å mer för var dag som går 😀 hahaha.
Ja, Jag har hört att man kan bli bra rak på en såndär....?
November 8, 2002
Mixo wrote: bara göra hål i melonen och hälla i sprit och avnjutas med sugrör bara att fylla på med mer sprit när det går
Nej alltså vitsen är att spriten ska sugas in i fruktköttet så man kan äta den som vilken melon som helst 😛
Ni veteraner på det här med spritfylld melon kanske kan svara på om vodka är bästa att hälla i eller om det finns nått annat som är att föredra?
June 20, 2002
Blue_Moon_ wrote: [quote=skiroy]Det är inga som helst problem med det där.
Gör ett hål och tappa ut lite vätska ur melonen...pilla in en tratt i hålet och fyll på med vodka då och då.
Vips så har du "vodkamelon".
Det hela tar några timmar om man så säger...den måste få suga i sig vodkan men jisses...det kan bli rejält med krut sedan kan jag lova 🙂
åååh tack skiroy! du förvånar mig mer å mer för var dag som går 😀 hahaha.
Ja, Jag har hört att man kan bli bra rak på en såndär....?
om du blir full beror ju helt enkelt på hur mycket sprit du häller i den...
hur mycket sprit som helst går ju inte heller in i melonen, så du får nog starta med förberedelserna en bra bit innan så att du hinner få ur vätskan ur melonen och få in spriten istället...
sen ser jag inte riktigt meningen med att äta sig full, när det finns en så fin uppfinning som kall öl här i världen...
September 11, 2002
Blue_Moon_ wrote: [quote=fet_loa][quote=Blue_Moon_]Nja boogey jag tror effekten är lite våldsammare eftersom alkoholen förmodligen tas upp lättare ur föda än ur vätska 🙂
varför? 🙄
Ja de var min fråga, vet dock att det ligger nått i det, det har med matspjälkningen att göra 😮
hmm, tror det är nåt med melonens söthet att göra då. jag menar, den rena alkoholen binds ju inte till melonköttet. vodkan binds i sin helhet så det borde inte göra nån skillnad att det är bundet till en hård materia tycker jag.. men socker o sprit är en härlig kombination, då kommer det kvickare ut i blodet, kan ju ha nåt med det o göra kanske 🙄 ..
November 8, 2002
fet_loa wrote:
hmm, tror det är nåt med melonens söthet att göra då. jag menar, den rena alkoholen binds ju inte till melonköttet. vodkan binds i sin helhet så det borde inte göra nån skillnad tycker jag.. men socker o sprit är en härlig kombination, då kommer det kvickare ut i blodet, kan ju ha nåt med det o göra kanske 🙄 ..
självklart måste det vara på det viset.. sockerarterna tas ju lätt upp av matspjälkningen som i sin tur för med sig alkoholen
January 22, 2002
Blue_Moon_ wrote: självklart måste det vara på det viset.. sockerarterna tas ju lätt upp av matspjälkningen som i sin tur för med sig alkoholen
Att sockret lätt tas upp i tarmen det har du rätt i. Men innan sockret kan tas upp och föras ut i blodet bryter aminosyror i tarmen ner det eftersom även den minsta sockermolekylen e för stor för att att kunna föras direkt över tarmväggen och in i blodbanan. Alltså kommer alkoholen att lossna från sockret och kommer inte alls dra nytta av det faktum att kroppen har lätt att ta upp socker.
Dessutom är det ju så att om sockret och alkoholen bildar en ny molekyl så är det ju föga troligt att en större molekyl än ursprunget skulle gå fortartare att spjälka och på så sätt kunna tas upp fortare.
November 4, 2001
Coore wrote: [quote=chrippaz]spritampong i rumpan, där tas det upp direkt i blodet...inte att rekomendera...
Asså, sved det? 😛
nej, jag har inte testat... men det är nog inte så bra efter som det tas upp direkt i blodet istället för att gå genom kropppen på "naturligt" sätt. Det är tydligen lätt att översdosera och en alkoholförgiftning är obra!
September 13, 2002
chrippaz wrote: [quote=Coore][quote=chrippaz]spritampong i rumpan, där tas det upp direkt i blodet...inte att rekomendera...
Asså, sved det? 😛
nej, jag har inte testat... men det är nog inte så bra efter som det tas upp direkt i blodet istället för att gå genom kropppen på "naturligt" sätt. Det är tydligen lätt att översdosera och en alkoholförgiftning är obra!
sen e det nog inte så mysigt för slemhinnorna på "stället där solen aldrig skiner" heller
January 1, 2003
Blue_Moon_ wrote:
självklart måste det vara på det viset.. sockerarterna tas ju lätt upp av matspjälkningen som i sin tur för med sig alkoholen
'Sockerarterna' tas inte generellt snabbt upp i blodet, det beror helt på vilket socker vi pratar om. 'Fruktsocker' har relativt små molekyler så de tas ganska lätt upp av tarmen.
Men problemet med resonemanget är att för att etanolen skall kunna tas upp i blodet snabbare pga sockret så måste de två antingen kemiskt reagera med varandra eller så måste sockret agera som en katalysator.
Tyvärr så händer inget av detta - sockret och etanolen blandas bara.
Men varför gör man så då? För det är gott och det döljer spritsmaken.
1 Guest(s)