Hjälp med att ansluta till internet. | Nätverk / Internet | Forum

A A A

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Lost password?
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_Feed sp_TopicIcon
Hjälp med att ansluta till internet.
This topic is locked
ezakimak
Hi, nice to meet you!
Medlem
Forum Posts: 1
Member Since:
april 24, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1
april 23, 2010 - 7:48 e m
sp_Permalink sp_Print

Hej, nu är det såhär att min dator har ballat ur och vill inte funka normalt.
Jag försöker ansluta till internet via det trådlösa då den med kabel inte funkar alls. ( Ingen reaktion i datorn )
Så sitter och trycker in rätta uppgifterna o så, och så kommer detta fram som förvånar mig lite, då den är ansluten till routern men inte till internet :S
[Bilden hittades inte]
Såhär får jag fram och då tar man ju och trycker diagnotisera problemet.
Och då säger datorn såhär.
[Bilden hittades inte]
Nu tar min kunskap slut för jag har ingen aning om hur jag ska kontrollera så att ip-bindningarna är korrekta :S

Ser inget specielt när jag trycker på *Kontrollera…….*

Datorn är en LG R510 och innehåller
– Intel Core2 Duo Processor CPU(P7350,T9400)
– CHIPSET-GM 45
– CPU Logo-Core 2 Duo
– MEMORY-DDR2 1GB (667)*2
– HDD-S-ATA 250G(5.4K)
– ODD-DVD Super-Multi
– LCD-15.4″ WXGA+
– Extra Entertainment: NVIDIA® GeForce® 9Series
– WLAN-Intel Wi-Fi Link 5100 1X2
– CASE COLOR-Black
– OTHERS-BT, WEBCAM Processor

Snälla alla finns det någon lösning på mitt problem :/?

MVH Jonas

tottedaman
Mina inlägg skrivs i binär kod
Medlem
Forum Posts: 107
Member Since:
mars 13, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1248436
maj 3, 2010 - 11:47 f m
sp_Permalink sp_Print

Följande lösningar:

1. starta om routern
om inte det fungerar

2. Installera om nätverkskortet eller så kan du kolla om anslutningen fungerar på en annan dator om du har någon.

3. Om du har en nätverks kabel kopplad till så kan du prova den linan i datorn. Om inte det funkar så om du vill och har möjlighet att installera om Windows.

Jag har ingen aning om vad en IP bindning kan vara.

Det är det enda jag kna komma på men jag är inte säker på att det hjälper.
eller gå in på:
http://kb.netgear.com/app/
eller
http://www.lg.com/se/support/p…..roduct.jsp

TN

This topic is locked
Forum Timezone: Europe/Stockholm

Most Users Ever Online: 694

Currently Online:
172 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Andreas Galistel: 16287

Jonas Klar: 15897

ilg@dd: 10810

Nyhet: 10607

Mind: 10550

Ctrl: 10355

Gueno: 9881

Guest: 9344

Snorch: 8881

Callister: 8468

Newest Members:

Kelli Gaskins

brastor bris

Immediate Momentum

diaphra

JuhaniHugo2 Juhani

JenniferMassey JenniferMassey

derine sominia

kancilbola

betterwound

Inspilar Medicament

Forum Stats:

Groups: 11

Forums: 59

Topics: 146630

Posts: 1300967

 

Member Stats:

Guest Posters: 2

Members: 78407

Moderators: 0

Admins: 11

Administrators: nordicadmin, Henrik Berntsson, Anton Karmehed, Carl Holmberg, Joel Oscarsson, Mikael Linnér, Mikael Schwartz, Andreas Paulsson, Nickebjrk, Mattias Pettersson, EmxL