Problem med fjärranslutning. (Thomson TG784) | Nätverk / Internet | Forum

A A A

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Lost password?
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_Feed sp_TopicIcon
Problem med fjärranslutning. (Thomson TG784)
This topic is locked
limpedimp
It’s a first time for everybody
Medlem
Forum Posts: 6
Member Since:
januari 30, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1
april 14, 2010 - 9:05 f m
sp_Permalink sp_Print

Tjena!

Har suttit här en längre tid o funderat lite över
fjärranslutning till min stationära dator.

Är relativt datorkunnig men detta är något jag inte
sysslat direkt mycket med förut.

Jag kör Vista home premium, och vad jag vill minnas
är att fjärranslutning inte funkade (fanns?) på XP home,
dock finns det ju åtminstone med här i Vista.

Vad jag gjort är öppnat porten som jag hittat på andra
forumsdiskussioner i min router (3369?) något sånt, minns
inte säkert gjorde det från min laptop.
Routern är förövrigt en Thomson TG784.

Detta vill dock fortfarande inte funka, (givetvis har jag aktiverat
fjärranslutning på min dator etc) – Öppnade dessutom
portar i min brandvägg på datorn, still wont work,
inte ens lokalt från min laptop om jag skriver LAN ip-numret/datornamn.

Har fått det att fungera på XP förut genom o bara klicka i
den j*vla rutan att tillåta det, och har nu säkert spenderat 15
timmar på forum o letat efter vad jag ska hitta på, utan någon
direkt framgång.

Tacksam för tips.

Blaxxor
Medlem
Medlem
Forum Posts: 2182
Member Since:
juli 23, 2003
sp_UserOfflineSmall Offline
1247009
april 14, 2010 - 9:32 f m
sp_Permalink sp_Print

Inte UAC (User Account Control) som strular till det ? Går att avaktivera via Användarkonton i kontrollpanelen.

En tanke bara

limpedimp
It’s a first time for everybody
Medlem
Forum Posts: 6
Member Since:
januari 30, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
1247012
april 14, 2010 - 11:20 f m
sp_Permalink sp_Print

UAC äre första jag stänger av när jag installerar =)

This topic is locked
Forum Timezone: Europe/Stockholm

Most Users Ever Online: 694

Currently Online:
150 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Andreas Galistel: 16287

Jonas Klar: 15897

ilg@dd: 10810

Nyhet: 10607

Mind: 10550

Ctrl: 10355

Gueno: 9881

Guest: 9344

Snorch: 8881

Callister: 8468

Newest Members:

Kelli Gaskins

brastor bris

Immediate Momentum

diaphra

JuhaniHugo2 Juhani

JenniferMassey JenniferMassey

derine sominia

kancilbola

betterwound

Inspilar Medicament

Forum Stats:

Groups: 11

Forums: 59

Topics: 146630

Posts: 1300967

 

Member Stats:

Guest Posters: 2

Members: 78407

Moderators: 0

Admins: 11

Administrators: nordicadmin, Henrik Berntsson, Anton Karmehed, Carl Holmberg, Joel Oscarsson, Mikael Linnér, Mikael Schwartz, Andreas Paulsson, Nickebjrk, Mattias Pettersson, EmxL