Sony Duo 11 benämns som en slider hybrid PC och är en hybridlösning framtagen för Windows 8-plattformen. En del surfplatta och en annan del bärbar dator där tangentbordet skjuts fram under skärmen. Vaio 11 fanns på plats under IFA 2012 och vi passade på att klämma lite på hybriden.

Sony har satsat på en fullstor PC-lösning med en kraftfullare Intel Core i-processor samt gott om ramminne och lagringsutrymme. Den 11,6 tum stora bildskärmen kommer med fullt touchstöd och en upplösning på fina 1 920 x 1 080 pixlar.

Tangentbordet som glider fram under skärmen kompletteras med en optisk muspinne och känns kanske lite väl trångt vid första anblick och korta tester. Sony har däremot även tagit fram en dedikerad pekpenna för enheten som kan gömmas i det extra batteripack som kan fästas på undersidan av plattan vilket ökar batteritiden från 6 till 10 timmar.

IMG_5488

Sony Vaio 11 ska finnas i butiker under slutet av oktober månad och priserna börjar på runt 10 000 kronor med runt 1 500 kronor extra för det tillhörande extrabatteriet.


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments