Sponsrat – Denna artikel presenteras av Intel
Att hitta rätt dator i djungeln av laptops är inte enkelt. Intel öppnar egen butik där du kan testa men också tävla om Intel Evo-datorer!

Aldrig någonsin har det funnits så många olika datorer att välja mellan. Allt från laptops till 2-i-1-datorer som också dubblerar som tablets. Ett stort utbud är givetvis bra men det kommer också med en baksida. I djungeln av tusentals olika modeller med långa kryptiska produktnamn kan det är svårt att tyda vad som skiljer dem åt.

Intel vill vara din machete i den djungeln och hjälpa dig hitta rätt dator för just ditt användande. Med den design som du föredrar utan att behöva tumma på prestanda, kompabilitet eller upplevelsen. Helt enkelt den bästa bärbara datorn för dig.

Hos Intels pop-up butik kan du testa flera modeller från olika tillverkare som Acer, ASUS, HP, Samsung mfl. Som använder Intels elfte generation av processorer och är Evo-certifierade. På plats finns även Intels IoT-styrda bord med skärmar som kan tipsa dig om rätt dator för just dig. Oavsett om du föredrar en traditionell laptop eller en 2-in-1-dator.

Om det skulle säga klick direkt mellan dig och någon av Evo-datorerna på plats så kan du enkelt, om du vill köpa den på plats via Elgiganten som finns där och hjälper dig med att få den levererad till butik eller direkt hem till dörren.

Om du ser det här klistermärket på en dator vet du att den är Evo-certifierad.

Vad är Intel Evo?

Marknaden fullkomligt kryllar av olika bärbara datorer idag och det är en utmaning att hålla koll på alla modeller och vad som skiljer dem åt. Intel Evo är en certifiering som gör att du enkelt vet vad du får. Alla laptops med Intels Evo-märkning lever upp till de krav som Intel ställer på datortillverkare. Men vad är det för krav och vad får om man köper en Intel Evo-laptop?

Intel Evo-datorer garanterar dig

  • Den senaste 11th Gen Intel Core processorer med Intel Iris Xe Grafik
  • Snabb respons både med batteri eller sladd
  • Vaknar från viloläge på mindre än en sekund
  • Minst 9 timmars batteritid (vid 1080p)
  • 30 minuters laddning ger dig minst 4 timmars batteritid
  • Wi-Fi 6 och Thunderbolt 4

Besök pop-up butiken och tävla om din favorit Evo-laptop!

För att fira öppnandet av Intels pop-up butik erbjuder Intel en tävling där du kan vinna din favorit Evo-dator! 🙂 Så här gör du för att delta i tävlingen.

  1. Besök Intels pop-up store
  2. Fotografera din favorit-Intel Evo-dator som du skulle vilja vinna (De står uppställda på Intel Evo-borden)
  3. Posta bilden tillsammans med en kort motivering om varför just den datorn är din favorit, som ett inlägg på Instagram och tagga inlägget med hashtaggen #myintelevo

Tänk på att du måste ha en publik Instagram-profil för att juryn ska kunna se ditt bidrag. Den 3/1 2022 kommer juryn utse 3 lyckliga vinnare i tävlingen som vinner sin favoritdator med Intel Evo. Vinnarna kontaktas via direktmeddelande på Instagram. Du hittar tävlingens fullständiga villkor här.

Intels pop-up butik håller till på MOOD Gallerian (butik #25) i Stockholm och finns där fram till och med 23/12 2021.

Psst…Glöm inte att berätta för oss i kommentarerna vad du tyckte om pop-up butiken, datorerna och vilken som är din favorit!

Sponsrat – Denna artikel presenteras av Intel
Subscribe
Notifiera vid
1 Comment
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
2 Årtal sedan

Mest spännande tycker jag Lenovo Yoga 9i (14”) var. Läder på baksidan, Haptisk feedback på musplattan, Atmos ljud och Touch. Ett riktigt kompetent kraftpacket. Intel borde fått Lenovo döpa om den till Lenevo ; )