Det uppdagades att Intel under sin första presskonferens på CES i år, fejkade DirectX 11-demonstrationen av Ivy Bridge. Intel som fått skarp kritik från medier efter detta valde att bjuda in den person som upptäckte snesteget, och testa exakt samma dator som Mooly använde.

Mycket kan sägas om Intel men de lyckades få en rejäl rivstart på CES när de fejkade en live demonstration av Ivy Bridge, då Mooly Eden låtsades spela F1 2011 med DirectX 11 som i själva verket spelades upp med VLC Media Player. Intel har efter detta gått ut med ett officiellt utlåtande och förklarat att de valde att göra detta på grund av tidsbrist, då de hade mycket att göra och visa upp under konferensen.

Efter en sådan händelse kan vi tycka ett ett simpelt pressmeddelande inte räcker, och vi tror de flesta kan hålla med om detta. Intel bjöd därför in bsn* som både lade märke till vad som hände, och lade upp en inspelning av det. De fick spela F1 2011 hands-on som Intel påstod sig själva spela på scen. Grafikinställningarna var inställda på medium, och spelet kördes i DirectX 11-läge. Tyvärr lät Intel dem inte se några FPS-siffror mot slutet, men utifrån vad vi kan se flyter spelet på bra.


Relaterade nyheter:

Subscribe
Notifiera vid
1 Comment
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Dravond
12 Årtal sedan

Inte förvånad efter den dundertabben att köra “fejk” demo med VLC..
Sen vet vi ju inte om det är special skrivna drivrutiner för just det spelet, troligtvis är de bara optimerade men mer vet vi inte försän när vi får se riktiga rescensioner…

Intressant med utvecklingen på integrerade sidan men IGP kommer nog inte att ta över min spelburks huvudsyfte… Min laptop kan det vara intressant till däremot, beroende på strömförbrukningen…