Så har då den första veckan passerat med vår nya sajt. Precis som väntat har det dykt upp en del problem på vägen, men hittills har vi klarat oss från några kritiska störningar vilket vi är mycket nöjda med. En elogé till alla användare och medlemmar som hjälpt oss att komma med feedback kring sajten och eventuella brister.

Forumstråden vi skapat för feedback har fyllts på och lita på att allting som noteras läggs i vår ”att fixa lista” som innehåller stort som smått. Vi har redan gjort en hel del nya lösningar för forumet med layout och funktion och samtidigt har vi fixat en hel del i back-end för att göra det lättare för oss som arbetar med sajten att förse er med intressant material.

Vi kommer nu att fortsätta beta av problem i prioritetsordning, så sajten kommer att bli mer funktionell och trevligare för var dag som går.

Vi kan passa på att ge en kortare statusrapport om det redaktionella läget på NordicHardware just nu. Som de flesta nog märkt har det varit fullt upp med täckningen av Computex-mässan i Taiwan. Vi har i år varit på både CeBIT och Computex vilket gjort det möjligt för oss att bjuda på förstahands information på två av världens största och mest intressanta teknikmässor, vilket vi givetvis hoppas kunna fortsätta med nästa år. Johan Karlsson som är vår reporter på plats i Taiwan har massvis med bilder och mer information som kommer att postas under de närmaste dagarna så lita på att det kommer mer från Computex.

I övrigt har mycket tid gått åt till den nya sajten men vi har även en hel del trevliga tester på gång, allra närmast en recension på ett multimediatangentbord i den mindre klassen. Men på schemat finns allt från grafikkortskylare till SSD-tester och överklockning så håll ögonen öppna!

Sist men inte minst, vill jag bara påminna er om att kika in hos våra andra bloggare här på NordicHardware. Vi har alltid byggt vår sajt på entusiasm och kunskap, vilket också är vad som är den röda tråden i vår nya bloggsektion. Här kommer vi ge NH-profiler en egen hörna att prata om sina projekt och diskutera teknikmarknaden på ett mer personligt plan, något vi hoppas ska bli ett bra komplement till vårt övriga redaktionella material. Själv ser jag fram emot att testa Martins krocketklocka!

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Anton KarmehedMartin L Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Martin L
Gäst
Martin L

Kanontrevligt med nytt system – och det kommer såklart bara att bli bättre! När alla uppenbara brister är fixade kommer det att vara mycket bättre än tidigare, och sen kommer det bara att bli bättre!

Och jag tycker det är tokkul att vara igång att skriva igen – mycket bra att det går att blogga!:up: