Lenovo 500 – ett sofftangentbord med pekplatta direkt i tangenterna

1

Lenovo Smart 500 är en multimediakontroller med tangentbord och inbyggd pekplatta direkt över tangenterna, med överraskande bra precision.

Lenovo tror sig ha hittat lösningen för alla soffliggare och med sin nya multimediakontroller: ett tangentbord med inbyggd pekplatta över varje enskild tangent. Lenovo 500 paras enkelt ihop med en dator med en medföljande USB-sändare, och ger användaren ett standard QWERTY-tangentbord med funktionsknappar, och inbyggd pekplatta.

Pekplattan är har inte en separat yta, utan hela tangentbordet är pekkänsligt, och användaren kan genom att föra fingret över tangenterna styra muspekaren. Man kan även knacka på det eller använda de två inbyggda knapparna precis under tangentbordet. Det fungerar förvånansvärt bra och trotts sin lilla storlek är det relativt enkelt att skriva på.

Lenovo 500 förväntas komma ut i butik till mars med ett riktpris på ungefär 54.99 amerikanska dollar. I skrivande stund finns inget känt svenskt lanseringsdatum.

Andra nyheter från CES 2017

Subscribe
Notifiera vid
1 Comment
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Magnus
7 Årtal sedan

Ingen knappbelysning och ingen bluetooth för 500:- glöm det. Kör vidare med min Logitech Dinovo Mini som har alla funktioner med bluetooth och knappbelysning.