Asus fortsätter satsa på kringutrustning för gamers och efter Strix-serien är det nu dags för två nya produkter i ROG-familjen. Asus ROG Claymore som enligt Asus är det minsta mekaniska gamingtangentbordet med RGB-belysning samt trådlösa MMO-musen Spatha som även den lovar rejält med ljuseffekter.

Asus ROG Claymore kommer utrustat med mekaniska Cherry MX-brytare och individuell bakbelysning för varje tangent med upp till 16,8 miljoner färgnyanser. Asus menar att Claymore är det minsta tangentbordet på marknaden med denna kombination, även om detta främst gäller när den tillhörande numpad-enheten inte är ansluten.

Tangentbordet stödjer N-Key rollover samt passthrough USB 3.1-stöd och kommer mjukvara för att välja olika belysningsprofiler eller programmering av de individuella tangenterna.

Asus ROG Spatha är en gamingmus riktad mot MMO-spelare med totalt 12 knappar och en magnesiumbas för att skala bort onödig vikt. Musen som är förhållandevis stor är även trådlös och laddas i dess medföljande laddstation. Lasersensorn är på 8 200 dpi och använder sig a en polling rate på 2 000 hertz.

Se fler nyheter från Computex 2015

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Fabraham Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Fabraham
Gäst
Fabraham

Hej, vart kan man köpa tangentbordet?