Flera nya tekniker för TV-apparater står vid tröskeln och hittar sakta men säkert ut på marknaden och tar allt mer plats på världens elektronikmässor. På CES 2014 passar vi på att kika på nya TV-apparater med böjda paneler vid Samsungs monter.

Med kamera i hand tar vi plats på Samsungs avdelning på mässgolvet i Las Vegas, och föga förvånande har tillverkaren gett sitt TV-utbud särskilt mycket kärlek i år. Dels är det höga upplösningar som 4K som lockar besökare, men kanske ännu mer utbrett är nya apparater med böjda paneler som sträcker sig runt synfältet.

Efter att tidigare varit en liten prototypgrupp apparater så verkar de böjda panelerna nu sprida sig genom nästan alla paneltyper och storlekar. Dels finns det böjda 4K-paneler på plats, men även vanliga 1080p-apparater med både LCD och OLED.

Annons

Vi har inte fått någon prisuppgift på just apparaten vi klämmer på i videon, men att döma av hur Samsung numera marknadsför sina böjda apparater tycks de leta sig allt längre ner i prisklass. Vi ser fram emot att få veta mer om både pris och tillgänglighet längre fram.


Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid