Corsair uppdaterar datorserien One med mer prestanda och bättre kylning

1

Corsair fortsätter pusha sin serie med färdigbyggda datorer som går under namnet One och under CES 2019 visades nästa generations system upp där Corsair lyckats klämma in kraftfullare komponenter men också ökat kylförmågan.

Den senaste generationens One-datorer från Corsair stod uppställda under CES 2019 och vi tog oss en snabbtitt på vad tillverkaren lyckats klämma in i de små chassina som rent estetiskt sett påminner om Apples Mac Pro-modeller.

Instegsmodellen i Corsairs serie av färdigbyggda datorer bär modellnamnet i140 och kommer utrustad med en Intel Core i7-processor och ett Nvidia Geforce RTX 2080. Detta tillsammans med ett mini-ITX moderkort med styrkretsen Z370. Mellanmodellen bär namnet i160 och dess moderkort kommer med samma styrkrets, dock har processorn uppgraderats till en Core i9-modell. Även grafikkortet har här bytts ut mot en kraftfullare modell i form av ett Geforce RTX 2080 Ti. Ser vi till toppmodellen i180 Pro handlar det om ett X299-moderkort med Core i9-processor och ett RTX 2080 Ti.

För att hålla alla dessa högpresterande komponenters temperaturer i schack hävdar Corsair att man har omdesignat de interna kylflänsarna och vattenkylningen. Detta tillsammans med att själva datorchassina gjorts mer öppna jämfört med hos tidigare generationer ska resultera i lägre temperaturer än vad som kunde uppnås hos tidigare modeller.Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

Dom är snygga och kompakta, men vilka priser på dem ujuj. Tror instegsmodellen är 3000 dollar.